Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam chciałem kupić telefon w korzystnej cenie jak na używany. Znalazłem licytację i napisałem do gościa. Widziałem że licytowało 25 osób więc pomyślałem że napiszę do gościa i wylicytuje ten telefon. Na początku było miło pisał że jak tylko ustawię swoją cenę usunie licytację i będę mógł zakupić przedmiot. Kupiłem i od kliku dni typ nawet nie nadał paczki dodatkowo nie odpisuje dopiero jak zacząłem dyskusje i allegro wysłało e-mail że jak się gościu nie ogarnie to będą wstanie pomóc po minucie gościu się ocknął i zaczął mnie przepraszać i mówić że ma dużo spraw poza miastem i wyślę jutro. Pisze że ma mi zwrócić kasę a on udaje głupiego. Co mam zrobić żeby ten żałosny typ mi oddał kasę?? Z góry dzięki za poradę 🙂
Masz tu zakup:https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione Mi wygląda na zakup poza Allegro, więc tu pomocy nie uzyskasz, Policja.
Zakupiłem na allegro lokalnie
Masz zakup więc dyskusja rozwiąże problem, spokojnie, masz pomoc Allegro, nie wyśle otrzymasz rekompensatę z Allegro Protect.
@Client:105397055 Na tym etapie dyskusji jest zbyt wcześnie żeby mówić o zwrocie kasy. On jest osobą prywatną nie możesz więc bez jego zgody odstąpić od umowy zakupu. O zwrocie pieniędzy można będzie mówić dopiero jeśli nie wywiąże się z umowy w określonym czasie i nie wyśle telefonu. Na razie czekaj na paczkę i pisz tutaj jeśli będą kłopoty.
Gdyby on był firmą mógłbyś zrezygnować z zakupu w każdej chwili