Kupiłem dzisiaj zestaw kosmetyków na allegro lokalnie i pobrało mi 2 razy płatność blikiem, przy czym 1 transakcja została anulowana bo nie przeszła ponoć wpłata, choć w banku zaksięgowane.
@epound, w formularzu wpisz temat zgłoszenia, a następnie kliknij w [Wybierz sposób kontaktu]. Gdy pojawi się odpowiedź od czatbota, to wybierz [Nie, nadal potrzebuję pomocy], a następnie kliknij w opcję [Wyślij przez e-mail] i dodaj załącznik.
Chyba udało mi się wysłać mail z dwoma potwierdzeniami pdf do nierozliczonej i rozliczonej transakcji. Pozdrawiam
@epound
Daj linka do tej oferty, bo może to nie była strona Allegro Lokalnie, a fałszywa udająca Allegro Lokalnie. Ewentualnie zobacz w historii transakcji, co to była za płatność i gdzie była realizowana (dla płatności na Allegro Lokalnie w historii konta powinno być: Płatność BLIK Internet (lub analogiczny o takim samym znaczeniu), a w polu adres powinno być: allegrolokalnie.pl
Dziękuję za odpowiedź. W jednym i drugim przypadku na koncie jako odbiorca jest allegro.pl Wierzbiecice 18. Tylko że 1szy zakup anulowano, z tytułu nieopłacenia.
Zwykle to samo wraca w ciągu kilku dni...