anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Za przedmiot pobrało mi 2 razy pieniądze przy patności blikiem

epound
#7 Wielbiciel

Kupiłem dzisiaj zestaw kosmetyków na allegro lokalnie i pobrało mi 2 razy płatność blikiem, przy czym 1 transakcja została anulowana bo nie przeszła ponoć wpłata, choć w banku zaksięgowane. 

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @epound. Proszę, napisz do nas tutaj i w wiadomości mailowej podeślij potwierdzenie obu operacji.  

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

epound
#7 Wielbiciel
  • Witam . Oferta na allegro lokalnie kosmetyki oxygenetic.  Nie wiem jak dołączyć potwierdzenia pdf z banku, nie widzę opcji dołącz plik.
oznacz moderatorów

MiMary
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@epound, w formularzu wpisz temat zgłoszenia, a następnie kliknij w [Wybierz sposób kontaktu]. Gdy pojawi się odpowiedź od czatbota, to wybierz [Nie, nadal potrzebuję pomocy], a następnie kliknij w opcję [Wyślij przez e-mail] i dodaj załącznik. 

Marysia
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów

epound
#7 Wielbiciel

Chyba udało  mi się wysłać mail z dwoma potwierdzeniami pdf do nierozliczonej i rozliczonej transakcji. Pozdrawiam 

oznacz moderatorów

pecela
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@epound 
Daj linka do tej oferty, bo może to nie była strona Allegro Lokalnie, a fałszywa udająca Allegro Lokalnie. Ewentualnie zobacz w historii transakcji, co to była za płatność i gdzie była realizowana (dla płatności na Allegro Lokalnie w historii konta powinno być: Płatność BLIK Internet (lub analogiczny o takim samym znaczeniu), a w polu adres powinno być: allegrolokalnie.pl

oznacz moderatorów

epound
#7 Wielbiciel

Dziękuję za odpowiedź.  W jednym i drugim przypadku na koncie jako odbiorca jest allegro.pl Wierzbiecice 18.  Tylko że 1szy zakup anulowano, z tytułu nieopłacenia.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Zwykle to samo wraca w ciągu kilku dni...