Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zawiesiliśmy Pana konto, ponieważ według naszych danych jest ono powiązane z innymi kontami w Allegro, na które nałożyliśmy sankcje . Od 2012 konto ,poczta jeszcze dłużej, nigdy ani jednego problemu z płatnością czy zwrotami. Allegro bezpodstawnie powiązało mnie z innymi kontami bo im się wydaje że mam coś wspólnego z kontami z którymi Allegro ma problem . Co mogę w tym wypadku zrobić żeby udowodnić i zglosic że zostałem niesłusznie potraktowany
Tak udowodnić ale jak, tam nie czytają nie słuchają, jak zablokują to...zapominają i nie odpisują.
Pomoc może jedynie rozmowa z działem bezpieczeństwa i rozwiązanie problemów na wskazanych kontach.
Tu na forum nikt Ci niestety nie pomoże.
Tak rozwiązanie problemu na danych kontach ale ile to potrwa, smart miałem jeszcze 2 miesiące i kto za to odpowiada jak nie mogę z niego korzystać, mam jedną pocztę jedno konto i jeszcze coś takiego. Piszę już z nimi od miesiąca i nic nie mogą poradzić jak nie wyjaśnią tamtych kont ,dzięki
Heh widzę, że byłem nie pierwszy i nie ostatni z tajemniczymi blokadami bez przyczyny... ciekawe.