anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakupiłem dysk SSD i zrobiłem przelew, dlaczego widnieje jako nieopłacony

PIKUS19PINTERIAP
#7 Wielbiciel#

Zakupiłem dysk SSD i zrobiłem przelew bankowy wpłata wpłynęła na konto peyu potwierdzenie z banku ale zakup widnieje jako nieopłacony.co mam zrobić, 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

Ale zakup widzisz na Allegro? : https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione

wówczas możesz opłacić ponownie, możesz poczekać aż tamta kwota wróci do Ciebie,

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#12 Orędownik#

@LEW433 jeśli widnieje jako nieopłacony, to chyba logiczne, że jest😁

oznacz moderatorów

fox_paws
#15 Entuzjasta#

@LEW433 Skoro pisze, że widnieje jako nieopłacony, to musi widzieć. Gdyby nie widział, to nie widniałby w ogóle.

oznacz moderatorów

fox_paws
#15 Entuzjasta#

@PIKUS19PINTERIAP Jeśli robiłeś zwykły przelew do PayU, to status zmieni się dopiero po kolejnej sesji.

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@PIKUS19PINTERIAP   Jeżeli robisz przelew tradycyjny na podane konto to przelew trwa nawet do 24 godzin, zależnie jak się zazębiają kolejne sesje KIR. Wpłata  wypływa z banku ale nie musi  wpłynąć od razu na konto PayU

Natomiast jeżeli zakup i płatność jest z poziomu Allegro to PayU pobiera pieniądze automatycznie i płatność najczęściej rozliczana jest natychmiast lub po kilu minutach.

oznacz moderatorów

Sa_nova
Moderatorka
Moderatorka

@PIKUS19PINTERIAP Widzę, że płatność za zamówienie jest anulowana - w takim przypadku, wpłata nie zaksięguje się prawidłowo na zamówieniu i jeżeli masz pobranie, to pieniądze wrócą na Twój rachunek. Po więcej szczegółów w sprawie płatności, możesz skontaktować się z nami przez ten formularz

Sandra
   Moderatorka
oznacz moderatorów