Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem dysk SSD i zrobiłem przelew bankowy wpłata wpłynęła na konto peyu potwierdzenie z banku ale zakup widnieje jako nieopłacony.co mam zrobić,
Ale zakup widzisz na Allegro? : https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/kupione
wówczas możesz opłacić ponownie, możesz poczekać aż tamta kwota wróci do Ciebie,
@LEW433 jeśli widnieje jako nieopłacony, to chyba logiczne, że jest😁
@LEW433 Skoro pisze, że widnieje jako nieopłacony, to musi widzieć. Gdyby nie widział, to nie widniałby w ogóle.
@PIKUS19PINTERIAP Jeśli robiłeś zwykły przelew do PayU, to status zmieni się dopiero po kolejnej sesji.
@PIKUS19PINTERIAP Jeżeli robisz przelew tradycyjny na podane konto to przelew trwa nawet do 24 godzin, zależnie jak się zazębiają kolejne sesje KIR. Wpłata wypływa z banku ale nie musi wpłynąć od razu na konto PayU
Natomiast jeżeli zakup i płatność jest z poziomu Allegro to PayU pobiera pieniądze automatycznie i płatność najczęściej rozliczana jest natychmiast lub po kilu minutach.
@PIKUS19PINTERIAP Widzę, że płatność za zamówienie jest anulowana - w takim przypadku, wpłata nie zaksięguje się prawidłowo na zamówieniu i jeżeli masz pobranie, to pieniądze wrócą na Twój rachunek. Po więcej szczegółów w sprawie płatności, możesz skontaktować się z nami przez ten formularz.