Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam zamówiłem thermomixa na allegro lokalnie , nie szło połączyć konta z allegro . Zapłacono za produkt , przedmiot nie został dostarczony . Oprócz przelewu nie mam żadnych dowodów o zakupie , zero danych o sprzedającym i kontaktu. Nie wiem co robic
@Client:47509384 A czy zapłacono na pewno temu, od którego zakupiono? Czy jakiemuś farmazonowi, co klinka podesłał? I co znaczy "nie szło połączyć konta z allegro"?
Bylem na allegro lokalnie i chciałem się zalogować przez allegro żeby był widziany ten zakup na moim allegro ale był jakiś błąd
@Client:47509384 i tu powinna Ci się zapalić lamka, druga to czytanie domeny co jest przez .pl a tam na 100 % nie było allegro 😞
@Client:47509384 Zostałeś oszukany, kasa poszła i nie nie wróci, powinieneś zgłosić na Policje..
@Client:47509384 Zakup z podesłanego linku?
Osoba która wystawiła aukcje , podesłała linka mojej żonie żebym to zakupił , ale pisało ochroną kupującego . Czy to coś wgl zmienia ?
@Client:47509384 Kupuje się przez stronę Allegro, a nie z jakichś lewych linków. Zresztą wątpliwe, żeby wysłała go osoba, która wystawiła aukcję. W sumie powinieneś się cieszyć, że nie wyczyścili Ci konta do zera - bo i takie przypadki się zdarzały.
@Client:47509384 a w dowodzie przelewu nie ma przypadkiem wypłaty w bankomacie BLIK ?
Wypłata gotówki BLIK 09.07.2024
@Client:47509384 zakup przez fałszywą stronę, podany BLIK służył do wypłaty kasy w bankomacie przez oszusta 😞 Policja i raczej pożegnanie się z kasą, ochrona allegro ani nic nie zadziała bo do zakupu nie doszło na allegro 😞
@Client:47509384 zbierz wszystkie materiały/dowody i zgłoś się na posterunek policji.
Zostaliście oszukani.
Ten link nie prowadził do Allegro tylko do fałszywej strony imitującej serwis allegro.
Możesz się zgłosić na policję ale na odzyskanie pieniędzy niestety wcale nie licz.