Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry. Kupiłem probukt za kwotę 50 zl dokladniej kod cyfrowy do gry. W opisie było napisane ze produkt moze nie działać lecz ja tego nie przeczytałem. Napisałem jeszcze przed wyslaniem produktu sprzedawcy ze proszę o zwrot ponieważ nie doczytałem opisu, lecz on odpowiedział mi że nie jest przedsiębiorcą i nie musi mi zwracać (to akurat wiem) lecz chciał bym sie dowiedziec czy da sie coś zribić
Jak produkt jest zgodny z opisem to w zasadzie niewiele, najlepiej to dogadać się, masz zawsze dyskusję tam się wyjaśnia sprawy z pomocą Allegro: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
Próbowałem nic a nic
@LEW433 ładne nowe prof
ilowe
@Client:122038267 jak nie będzie działał to złożysz reklamacje do sprzedawcy.
Składałem, nie chciał
Co nie chciał? reklamacji?, przecież, to nie ważne czy jest firmą, czy nie reklamację musi przyjąć
Reklamacje możesz złożyć, ogólnie allegro powinien takich sprzedających karać za nieuczciwe praktyki. Aż mi się przypomniało jak lata temu ludzie sprzedawali ZDJĘCIA samsunga s8 i podobnych za cenę smartfona. Jak ktoś kupił to mu wysyłali zdjęcia z katalogu na email. Wszystko zgodnie z opisem, reklamacje nie uwzględniano. Trzeba czytać słowo w słowo, by się nie naciąć.