anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakupiony produkt nie działa

Client:122038267
#7 Wielbiciel#

Dzień dobry. Kupiłem probukt za kwotę 50 zl dokladniej kod cyfrowy do gry. W opisie było napisane ze produkt moze nie działać lecz ja tego nie przeczytałem. Napisałem jeszcze przed wyslaniem produktu sprzedawcy ze proszę o zwrot ponieważ nie doczytałem opisu, lecz on odpowiedział mi że nie jest przedsiębiorcą i nie musi mi zwracać (to akurat wiem) lecz chciał bym sie dowiedziec czy da sie coś zribić

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

LEW433
#21 Demiurg#

Jak produkt jest zgodny z opisem to w zasadzie niewiele, najlepiej to dogadać się, masz zawsze dyskusję tam się wyjaśnia sprawy z pomocą Allegro: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Próbowałem nic a nic

oznacz moderatorów

Client:113465758
#9 Pomysłodawca#

@LEW433  ładne nowe prof

ilowe

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Client:122038267 jak nie będzie działał to złożysz reklamacje do sprzedawcy. 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Składałem, nie chciał

oznacz moderatorów

KOGIEL_T
#10 Popularyzator#

Co nie chciał? reklamacji?, przecież, to nie ważne czy jest firmą, czy nie reklamację musi przyjąć

oznacz moderatorów

Luxury1987
#8 Zapaleniec#

Reklamacje możesz złożyć, ogólnie allegro powinien takich sprzedających karać za nieuczciwe praktyki. Aż mi się przypomniało jak lata temu ludzie sprzedawali ZDJĘCIA samsunga s8 i podobnych za cenę smartfona. Jak ktoś kupił to mu wysyłali zdjęcia z katalogu na email. Wszystko zgodnie z opisem, reklamacje nie uwzględniano. Trzeba czytać słowo w słowo, by się nie naciąć.

oznacz moderatorów