Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, mam pytanie jeśli dostałem link do oferty na allegro lokalnie która widać jedynie przez ten link i mogę dokonać normalnie zakupu czy jest to oferta prawdziwa. A druga sprawa jeśli zapłacę z góry a osoba usunie konto lub nie wyśle przedmiotu lub będzie niezgodny z opisem to jaka mam szanse na zwrot pieniedzy? Czy można usunąć ogłoszenie po zakupie?
Jak ktoś Ci podsyła link to jest to oszustwo, szukaj ofert na stronach Allegro, Chyba ze masz za dużo kasy. Jak dostaniesz towar niezgodny z opisem to składasz reklamację i masz pomoc Allegro, masz możliwość otrzymania rekompensaty ale pod warunkiem że zakup odbędzie się przez Allegro.
nawet jesli to jest link i otwiera mi sie normalnie allegro lokalnie np?
@Client:49220459 tak to prawdopodobnie próba oszustwa, dlatego nie klikaj w niego, ale prześlij proszę tutaj pełen adres tej strony oraz link, który otrzymałeś.
„link do oferty na allegro lokalnie która widać jedynie przez ten link”
100% oszustwo. To nie link do allegro lokalnie tylko do fałszywej strony imitującej serwis allegro.
Poza tym - każdą ofertę można znaleźć przez wyszukiwarkę allegro. Nie ma czego takiego jak ,prywatna oferta’.