Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dziwna sytuacja, zrobiłem przelew, allegro poinformowało że czeka na płatność i tak zostawiłem. Na drugi dzień patrzę , na koncie pieniędzy mniej, wchodzę w zakupy, a tam- dokończ płatność. Sprzedający nie dostał informacji że pieniądze zostały przelane, a ja dalej nie mam potwierdzenia dokonania zakupu.
Widocznie wystąpił błąd płatności. Jeśli wyświetla się jako w toku, a powinna dotrzeć od razu to niestety do niego nie dotrze. Powinna wrócić do Ciebie w przeciągu 5 dni, a za zakup niestety płatność trzeba ponowić. Sprawdź czy w kupione płatność widnieje jako zakończona, jeśli nie to sprzedający mówi prawdę....
Płatność była natychmiastowa (Payu, Blik itp)?
Czy też zapłaciłeś sam - tj zalogowałeś się na swój bank, wystawiłeś (normalny) przelew na konto Payu?
Zwykłe przelewy trwają - powinien się zaksięgować wieczorem (?).
@damian1978_am Jak na koncie nie masz środków, pobrało a w zakładce "Moje zakupy" czekamy na płatność to oznacza że coś poszło nie tak i zapewne środki wrócą tam skąd wyszły w 3dni, jak idzie to ponów płatność, jak nie idzie to anuluj i ponów, a jak i tego nie możesz to przyjdzie Ci kupić ponownie.