Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ROBI200407 Rozpocznij dyskusję. Sprzedający będzie musiał przesłać wyjaśnienia. Jeśli tego nie zrobi, nasz pracownik włączy się do sporu.
Pieniadze przyszły .ALE NIE WIEM OCO MU CHODZIŁO. Pisał żeby wysłać mu adres a po siedmiu dniach tow
Weno ... bo czytając takie wątki zaczynam tracić wiarę .
Ja już dawno wiarę straciłem....😒
@ROBI200407 Zrozumiesz kiedy stracisz pieniądze. Jeśli chciał adres to pewnie chodziło mu o adres email żeby okraść twoje konto bankowe.
Żadne pieniądze nie przyszły, niczego nie sprzedałeś oferta została wznowiona bo nie zapłacił.
@ROBI200407 Nie wysłał to otwórz dyskusję: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
@br. @mdrogeria Jak zwykle > nikt nie wie o co chodzi w poście > jedno kociątko ma własny palantir i już wie, że trzeba zacząć awanturę 😁🐈🐏
Tylko tobie "ziółko" szkodzi, ty masz awanturę w głowie po tym ziole. A jakbyś jeszcze umiał czytać to nie tylko Ja.
Pisał żeby wysłać adres wysyłki a po interwencji siedmiodniowej towaru brak na magazynie.UWAGA WIELKA .🤔
@ROBI200407 to napisz mu żeby oddał ci kasę za łódkę i kupisz gdzie indziej.
@ROBI200407 sprzedający, zgodnie z informacją przesłaną na czacie Allegro Lokalnie, zwrócił wpłatę 20 lipca 2023 roku. Środki powinny wrócić na konto z którego wykonałeś płatność.