anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zapłata za aukcje lokalną ale status nie zapłacony

MAMY ROZWIĄZANIE!
red_dragon_3690
#8 Zapaleniec#

Witam, kupiłem przedmiot aukcji lokalnej, zaplaciłem od razu szybkim przelewem. Pobrało mi z konta 100zł bo przyszło mi potwierdzenie a sprzedający twierdzi, że dalej nie ma pieniędzy, i ma rację bo zrobił mi skan aukcji. Sam sprawdzałem u siebie i widnieje dalej status oczekiwania i rozpoczęty..... Mogę dać tylko Anuluj zapłatę. Bardzo proszę o wyjaśnienie mi gdzie to 100zł jest,które zostało pobrane z mojego konta 

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
xyz96
#21 Demiurg#

Zgodnie z regulaminem wpłaty są przekazywane sprzedającym do końca następnego dnia roboczego po dokonaniu płatności, więc poczekaj. Zazwyczaj są przekazywane znacznie szybciej, ale nie musi tak być za każdym razem.

oznacz moderatorów
red_dragon_3690
#8 Zapaleniec#

Obyś miał rację ale dlaczego od razu pobrali kwotę z banku. Robiłem setki zakupów i pierwszy raz taka sytuacja. Ja się niecierpliwie a sprzedający myśli, że chcę go naciągnąć. To co teraz mam robić, czekać do wieczora czy dać anuluj i spróbować jeszcze raz ale co wtedy z moim 100zł....

oznacz moderatorów
red_dragon_3690
#8 Zapaleniec#

W sumie szybki przelew zawsze robiłem i w kilka minut było wszystko zapłacone.....

oznacz moderatorów
xyz96
#21 Demiurg#

Jeśli dasz "anuluj" wpłata na pewno nie dotrze do sprzedawcy, tylko wróci do Ciebie po około 3 dniach. Będziesz wtedy musiał ponowić płatność. Poczekaj jeszcze.

oznacz moderatorów
red_dragon_3690
#8 Zapaleniec#

Masz rację 🙂 . Napisałem rano jeszcze do allegro i odpisali a więc jakiś problem po ich stronie. Dzięki za pomoc i punkty lecą

Screenshot_20201029-084504_Onet Poczta.jpg

oznacz moderatorów