Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na Allegro lokalne kupiłem 4 noże srebrne Rostfrei.Zapłata została dokonana od ręki.Numer płatności Ofa553e2-aae4-11ea-aaf3-9549be7dc7c3.Sprzedający przysłał mi w sobotę zapytanie co z zapłatą? Przekazałem odwronie,że płatność jest zakończona i wysłałem zapytanie do Allegro.Po ok 2 godzinach otrzymałem wiadomość ,że zapłata został przekazan Sprzedającemu.Podpisał p.Kamil Siekierski.Przed 20 minutami rozmawiałem ze sprzedającym;do tej pory nie otrzymał od Allegro zadnej informacji oraz zapłaty
rozpocznij dyskusję i poproś pracownika allegro o interwencję . otrzymacie jednoznaczną odpowiedź
Po co ma rozpoczynać dyskusję ? przecież ewidentnie wina jest po stronie allegro Napisał że jest w kontakcie z sprzedawcą
Dyskusję można rozpocząć jak sprzedawca ma w ......e na nas
pracownik wskarze gdzie są środki i pomoże rozwiązać sytuację . To nie jest spór jak dawniej .... 🙂
Chyba że 🙂
Być może wpłata zawisła , czy odbiorca środków nie potrafi ich zlokalizować . Pracownik allegro ma odpowiednie narzędzia aby im pomóc i sytuację wyjaśnić
@bogdanb18 niech sprzedawca sprawdzi Tu https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/srodki-i-historia-operacji#!/