Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Ile czasu ma sprzedający osoba prywatna na wysłanie przedmiotu po wygranej licytacji? Wygrałem licytację i odrazu po wygranej zapłaciłem za przedmiot. Dzisiaj mija 5 dzień od momentu płatności a sprzedający mówił że przedwczoraj najpóźniej wczoraj wyśle.
7 dni
Jak zależy Ci na szybkiej dostawie to na przyszłość kupuj od sprzedawców którzy deklarują szybkie nadanie i odpowiednio sprawdzonego dostawcę.
@Mr___Kamil Tyle ma czyli 7dni ale tacy sprzedajacy co przeciągają wysyłkę, są mało wiarygodni.😐
To jest irytujące, drugi raz kupiłem przez licytacje przedmiot. Za pierwszym razem wysyłka była ekspresowała. Jeśli jednak w ciągu tych 7 dni nie wyśle przesyłki to co mogę zrobić?
Możesz mu założyć dyskusję ,to przyspieszy mu ruchy.
@Mr___Kamil Jeszcze mniej są wiarygodni forumowi podpuszczacze typu LEW > pamiętaj, że jest długi weekend > wysyłka może się trochę opóźnić > najprościej skontaktuj się z e sprzedawcą > a dopiero potem zakładaj dyskusję (awanturę)
Jeśli w ciągu 7 d i nie wyśle przedmiotu to otrzymam pieniądze spowrotem czy to droga w 1 stronę?
@Mr___Kamil Kamil słuchaj sprzedawców a za chwile poproszą Cię żebyś wysłał kwiaty i dopłacił, to są sprzedawcy co Ci piszą i nie chcą niczego dobrego dla Ciebie, napisałem Ci co zrobić ale jak chcesz być darczyńcą to Twoja sprawa. Jak Ci nie wyśle to i środków może nie zwrócić ale pisałem wyraźnie sprzedajacy ma 7dni na wysyłkę, ale Allegro pisze wyraźnie: dyskusja jest po to żeby rozwiązać sprawy między sprzedającym a kupującym.
Jak nie wysle o czasie to zakladasz dyskusje po 14 dniach oznaczasz ja jako nierozwiazana i wypelniasz wniosek o ap od allegro
A taki zielony ludzik to po czym? ziółko jakieś.🤑