anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zaplaciłem za licytacje a sprzedający jeszcze nie wyslal przedmiotu

Mr___Kamil
#7 Wielbiciel#

Ile czasu ma sprzedający osoba prywatna na wysłanie przedmiotu po wygranej licytacji? Wygrałem licytację i odrazu po wygranej zapłaciłem za przedmiot. Dzisiaj mija 5 dzień od momentu płatności a sprzedający mówił że przedwczoraj najpóźniej wczoraj wyśle.

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

az1rael
#21 Demiurg#

7 dni

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Jak zależy Ci na szybkiej dostawie to na przyszłość kupuj od sprzedawców którzy deklarują szybkie nadanie i odpowiednio sprawdzonego dostawcę.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Mr___Kamil Tyle ma czyli 7dni ale tacy sprzedajacy co przeciągają wysyłkę, są mało wiarygodni.😐

oznacz moderatorów

Mr___Kamil
#7 Wielbiciel#

To jest irytujące, drugi raz kupiłem przez licytacje przedmiot. Za pierwszym razem wysyłka była ekspresowała. Jeśli jednak w ciągu tych 7 dni nie wyśle przesyłki to co mogę zrobić?

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

Możesz mu założyć dyskusję ,to przyspieszy mu ruchy.

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@Mr___Kamil Jeszcze mniej są wiarygodni forumowi podpuszczacze typu LEW > pamiętaj, że jest długi weekend > wysyłka może się trochę opóźnić > najprościej skontaktuj się z e sprzedawcą > a dopiero potem zakładaj dyskusję (awanturę)

oznacz moderatorów

Mr___Kamil
#7 Wielbiciel#

Jeśli w ciągu 7 d i nie wyśle przedmiotu to otrzymam pieniądze spowrotem czy to droga w 1 stronę?

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Mr___Kamil Kamil słuchaj sprzedawców a za chwile poproszą Cię żebyś wysłał kwiaty i dopłacił, to są sprzedawcy co Ci piszą i nie chcą niczego dobrego dla Ciebie, napisałem Ci co zrobić ale jak chcesz być darczyńcą to Twoja sprawa. Jak Ci nie wyśle to i środków może nie zwrócić ale pisałem wyraźnie sprzedajacy ma 7dni na wysyłkę, ale Allegro pisze wyraźnie: dyskusja jest po to żeby rozwiązać sprawy między sprzedającym a kupującym.

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

Jak nie wysle o czasie to zakladasz dyskusje po 14 dniach oznaczasz ja jako nierozwiazana i wypelniasz wniosek o ap od allegro

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A taki zielony ludzik to po czym? ziółko jakieś.🤑

oznacz moderatorów