Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Znalazlem oferte na **piiip** i postanowilem kupic przedmiot za 620zl przez allegro lokalnie dostalem maila od goscia do allegro ktory juz nie dziala mam potwierdzenie przelewu przez allegro potrzebuje pomocy w celu odzyskania pieniedzy
Szczerze to do Pana Boga, nikt Ci nie pomoże, możesz zgłosić na Policję.
@Client:102203187 najpewniej zostałeś oszukany poprzez płatność na stronie imitującej allegro lokalnie. Zgłoś to na policję.
To nie był zakup na allegro.
Link który otrzymałeś prowadził do fałszywej strony.
Możesz się zgłosić na policję ale na odszukanie pieniędzy się nie nastawiaj.
@Client:102203187 Cześć, podasz proszę link do tej oferty?
Wydaje mi się, że niestety zakupu nie dokonałeś na Allegro Lokalnie, bo nie widzę takiej płatności w Twojej historii.
https://allegrolokalnie.oferta-sprzedazy21374.pl/oferta/Kierownica-Logitech-g29-razem-z-skrzyni-bieg... prosze to link ktory otrzymalem i przez ktory dokonalem platnosci
To nie jest strona Allegro.
@Client:102203187 W takim razie zgłoś tę sprawę na policję
@Client:102203187 Dołączyłeś do grona bezmyślnych klikających w fałszywe linki. Co ty sobie wyobrażasz, że jak link ma w nazwie allegro lub allegro lokalnie to jest prawdziwy? Reszta nie ma znaczenia, tak?
Jakbyś miał chociaż podstawową ochronę darmowego antywirusa, to by Cię ostrzegł i strony nie otworzzył.
Kupiłam to samo w ten sam sposób . Zgłosiłeś na policję ? Oni nadal wystawiają te ogłoszenia na te kierownicę
@Client:102203187 nauczka na przyszłośćzgłoś na policji 286kk oszustwo ale kasy już nie zobaczysz