anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zwrócona moneta ponieważ okazała się faksyfikat em ponownie jest w sprzedaży. Wcześniej w lutym 2 mo

MAMY ROZWIĄZANIE!
lesnik1_1k
#8 Zapaleniec#

Witam serdecznie! Zakupiliśmy fałszywa monetę i po powiadomieniu od razu zostały zwrócone pieniążki, od razu widać takie różnice, moneta nie tylko nie była srebrna ale kiepsko podrobiona. Były wtedy 2 takie w sprzedaży Pana, ta co zwróciliśmy jest ponownie na aukcji u [edycja] i w środę ta moneta ort gdanski kończy się i ktoś za nią już widzę zapłaci bo licytuję i też zostanie iszykany jak my wcześniej i inna osoba. Jest to ort gdanski i w środę kończy się aukcja. Sprzedane w lutym były te orty u Pana wszystkie fałszywe, po zdjęciach specjaliści też to rozszyfrowali. [edycja]. To się zdarza zbyt często i szkoda mi osób które te fałszywe aukcje wygrają jak my. Wtedy nie zgłosiliśmy ale jeśli osoby już świadomie sprzedają je wiedząc to już karalne powinno być. Proszę porównać orta z tego roku z domu aukcyjnego i na 2 str widać duże różnice 

Kiepskie kopie 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9
LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@lesnik1_1k Podaj mi proszę dokładny numer lub link do oferty, o którą chodzi. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@_HolaOla_ powinna trafić do działu kopie https://allegro.pl/oferta/ort-gdanski-zygmunt-iii-1623-11923193959

________
Κώστας
oznacz moderatorów
_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@kostas11 Dzięki, przekazałam już ofertę to naszych ekspertów od numizmatyki. Jeśli potwierdzą Waszą opinię, przeniesiemy ją do właściwej kateogrii. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
lesnik1_1k
#8 Zapaleniec#

Kostas11 w linku już posłał, ja nie potrafię z tel swojego posłać, obecnie cena 50 zł. Wcześniej już 2 sprzedał pod ko IRC lipca tulko innego rocznika. Mietek53

oznacz moderatorów
lesnik1_1k
#8 Zapaleniec#

Dokładnie ten co kostas 11 w linku wyslal

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Zapewne o ta chodzi: Numer oferty: 11923193959

oznacz moderatorów
lesnik1_1k
#8 Zapaleniec#
Widocznie ktoś zapłacił ponownie za monetę... Pan sam przyznał ze to kopia, a ja od znawcy miałam do
oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

fff.jpg

________
Κώστας
oznacz moderatorów