Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam w tamtym tyg.zakupilam szafę tekstylna,zapłaciłam naturalne i miała przyjść po 2 dniach,po 4 dnich ciszy po mojej interwencji dostałam odp przepraszamy mamy problemy nie od nas zależne itp więc odp dziękuję poproszę o zwrot pieniędzy, moje pytanie brzmi czy jest szansa że zwrócą mi kasę?
Muszą, i powinni to szybko zrobić w ciągu 2dni. Masz wątpliwości otwórz spor: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE
ustawa jasno określa że sprzedawca ma 14dni od dni zgłoszenia zwrotu na zwrot środków
@Client:73365825 Zwrócą Ci bez wszczynania awantury > co sugeruje LEW > spokojnie.
no pewnie że zwrócą
skąd wątpliwości?
@Client:73365825 Niczego nie sugeruje i 2x razy ten sam osobnik Ci odpisuje, Allegro samo daje takie możliwości jak dyskusja i to po 1godz od zakupu, nie rozumiem więc dlaczego nie wolno Ci z tego korzystać?
nie ma zakazu ale:
1 czy to nie jest na wyrost? masz inne formy komunikacji
2. Co to jest dyskusja? Przeczytaj to: "Nie możesz porozumieć się ze sprzedającym?" No jak nie możesz jak nie próbowałeś jeszcze?
3. jako powód co podasz? brak zwrotu wpłaty? no tak ale sprzedający ma jeszcze kupę czasu
4. otworzysz dyskusje, zamkniesz albo ci ją zamkną a jak będziesz potrzebowac jej naprawde w razie prawdziwych problemów to już jej nie otworzysz. będzie tzreba truć d...e moderatorom.
@Client:73365825 dokonaj zwrotu przez allegro i po problemie 🙂
@Client:73365825 Nie słuchaj "głosu wołającego na sawannie" > dla niego dzień bez podpuchy do awantury, to dzień stracony > poczekaj spokojnie > te 2 dni to termin sugerowany > mają 14 dni na zwrot > wtedy jak nie dostaniesz to otwieraj dyskusję > po co Ci awantura i stres na zapas?