Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Do ofert podałem błędny opis przedmiotu. Przedmiot już wystawiony i zalicytowany, dlaczego nie mogę wprowadzić prawidłowego opisu przedmiotu ?
@Anax5 bo po złożeniu oferty nie można nic edytować, odwołaj ofertę, zakończ, wystaw ponownie i poinformuj kupującego żeby ponownie zalicytował 🙂
Zakończenie licytacji przed czasem nie wiąże się z jakimiś karami ? Jak to prawidłowo zrobić ?
@Anax5 najpierw trzeba odwołać licytujących potem zakończyć, nie na odwrót bo wygra najwyższa 🙂
Ofertę możesz odwołać w dowolnym momencie trwania licytacji.
A potem zakończ aukcję i wystaw ponownie poprawioną, napisz do licytującego o sytuacji co zrobisz również jako powód odwołania 🙂
Bardzo dziękuję za pomoc i poświęcony czas.
Pozdrawiam
@Anax5 Może się wiązać. Oferty możesz odwołać tylko wtedy, gdy poprosi o to kupujący lub gdy przedmiot został skradziony lub zniszczony, ewentualnie gdy kupujący nie budzi Twojego zaufania.
@Anax5 Bo już za późno, klient kupił to co było opisane. Próbuj się z nim dogadać i wytłumaczyć, najwyżej odstąpi od umowy zakupu
Licytacja jeszcze trwa, to licytujący zwrócił mi uwagę o błędnym wpisie.
@Anax5 Napisz do niego że się pomyliłeś i czy mimo wszystko nadal chce brać udział w licytacji jeśli prowadzi w niej. Jeśli nie chce a prowadzi to spróbuj odwołać licytacje z powodu błędów i wystaw ponownie. Nie wiem jak to wygląda technicznie i względem regulaminów allegro. Pamiętaj jednak ze odwołanie licytacji może się skończyć niezadowoleniem licytujących a w efekcie różnymi przykrymi rzeczami jak złośliwymi licytacjami lub złymi opiniami i komentarzami. Lepiej poinformować licytujących jak się da 😉