Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Szok !!!, jak czytam te wywody pseudo ekspertów z allegro robi mi się nie dobrze , nie wiem chyba chcą się dowartościować że są takimi super ekspertami którzy na podstawie zdjęć oceniają czy dana moneta jest oryginalna czy też nie , w zasadzie większość ich ocen to stwierdzenia że falsy !! Znane firmy gradingowe oraz gabinety numizmatyczne nie ocenią monet na podstawie zdjęć , no ale nasi pseudo eksperci tak !!
Powodzenia chłopcy ....... podziwiamy wasz talent ....
@Janusz23180 A co się stało? Bo niektóre falsy to aż w oczy kolą i można je zweryfikować bez potrezby oddawania do firmy gradingowej...
Nie mam na myśli typowych falsów które z daleka widać, ale są tacy eksperci tu że podważają nawet monety w slabach gedingowych ba z certifikatami oryginalności , zresztą nie tylko monety ..
@NerektoN obaj wiemy, że nawet gradowane mają wpadki...i nie myślę tu tylko o GCN..
Owszem ale żeby posuwać się do podważania monety ogradowanej na podstawie zdjęć to chyba lekko mówiąc przesada , no nie przecież eksperci z allegro wiedzą lepiej 😂
@pinsplash Różnica chyba jest w przekroju🤣
@pulkownik66 no i wycięli 😞
@pinsplash Ale w ofertach Allegro nie brakuje tychże słówek- to jak to jest?🤔
Przeciez NGC i PCGS niekiedy zdarzaly sie wpadki, gdzie pakowaly ordynarne falsy polskich monet. Np. 5 groszy 1934(przerobki z innych rocznikow) i takie falsy idzie poznac po zdjeciach. Takze nie wiem skad taka slepa wiara w ten zagraniczny grading.