anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Konto Firmowe - Niemożność Licytacji Na Firmę . Pokazuje 0 Licytacji - a kup teraz 9999plus

ALEMOTYW7
#8 Zapaleniec

BARDZO PROSZĘ O POMOC - NAPRAWIENIE PROBLEMU 

Witam - Konto  Na Firmę - nie mam licytacji pokazuje mi się 0 licytacji a jest 9999 plus aukcji kup teraz - od już kilku dni gdy wejdę w dział  Numizmatyka ,  jest 9999 plus - aukcji kup teraz - i zero licytacji 

-  Nie mogę licytować na firmę - Nie mam zakładki - Licytacje - jestem firmą musze licytować na firmę a nie na - prywatnie  - pytałem o to księgowych - zawsze licytowałem na firmę - inaczej mogę mieć problem z urzędem , Bardzo proszę o odpowiedzi moderatorów , a także was kto z tym się spotkał 

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

[wpis zmieniony]

@ALEMOTYW7 zmień proszę widok swojego konta na prywatny. W tym wpisie Wiktorii znajdziesz instrukcję jak to zrobić. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ALEMOTYW7
#8 Zapaleniec

Mam Włączone Konto Firmowe - Mam Zaznaczone - na Firmę - I są powyższe problemy - nigdy wcześniej ich nie było 

oznacz moderatorów

ALEMOTYW7
#8 Zapaleniec

Mam Włączone Konto Firmowe - Mam Zaznaczone - na Firmę - I są powyższe problemy - nigdy wcześniej ich nie było 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@ALEMOTYW7 przepraszam za moją poprzednią wiadomość. Zmieniłam ją już, aby nie wprowadzała w błąd. 

Na ten moment licytacje działają wyłącznie z poziomu allegro.pl i kont prywatnych, więc jeśli chcesz brać w nich udział wejdź  w okno ze swoim imieniem i kliknij w "Wybierz formę zakupów - Prywatne". Wciąż możesz poprosić tam o wystawienie faktury VAT do swojego zakupu, więc w tej kwestii nic się nie zmieniło. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ALEMOTYW7
#8 Zapaleniec

Cześć Bardzo Dziękuję za odpowiedz --- Ale Czyli Allegro Wyłączyło Funkcje Licytacji Dla Kont Firmowych ? - Dlaczego ? - bardzo proszę o odpowiedz - bo jest to całkowicie niezrozumiałe - ??? zawsze można było licytować - to musi być jakiś błąd w systemie ? 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@ALEMOTYW7 nie, nie wyłączyliśmy opcji licytacji dla firm, ale z uwagi na wdrożenie nowego systemu nie są one jeszcze dostępne na business.allegro.pl. Pracujemy nad tym, ale do tego czasu możesz brać udział w licytacjach prowadzonych na Allegro i poprosić o fakturę. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ALEMOTYW7
#8 Zapaleniec

Serdecznie ci dziękuję ok - więc będę oczekiwał - ps : nie mogę nawet kupować na - kup teraz - znikają strony - piszę - ups tu nic niema , nawet z przeglądaniem niektórych ofert - też potrafią znikać 

oznacz moderatorów

ALEMOTYW7
#8 Zapaleniec

Dzięki za odpowiedz - Ale ja nawet nie mogę kupić na firmę - na kup teraz - teraz to widzę - jak chce zakupić to oferta znika ! ? piszę : ups tu nic niema - Chryste ile ja czasu tracę  ludzie którzy obsługują allegro nie moderatorzy - Zmiłujcie się błagam was - niszczycie firmę - firmy mają dość innych spraw !

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ALEMOTYW7 jestem firmą musze licytować na firmę a nie na - prywatnie  - pytałem o to księgowych - zawsze licytowałem na firmę - inaczej mogę mieć problem z urzędem

Zmień księgową 😄 możesz licytować z prywatnego, wystarczy podać dane do faktury na firmę i zapłacić z konta formowego 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

ALEMOTYW7
#8 Zapaleniec

Przepraszam cię ale jest to **piiip**yzm kupowanie na prywatne - kiedy jestem firmą - zawsze kupowałem na firmę - więc jest to ewidentny błąd allegro 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ALEMOTYW7 rozumiem Twoje wkurzenie, Allegro coraz bardziej kombinuje i utrudnia zakupy czy sprzedaż, ale z jakiego konta kupujesz nie ma tu znaczenia 😉 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@ALEMOTYW7 

I tu nie chodzi o zmianę konta tylko o widok ofert, zmień na prywatny zobaczysz licytacje 🙂

231.jpg

________
Κώστας
oznacz moderatorów

ALEMOTYW7
#8 Zapaleniec

Dzięki za odpowiedz - Ale ja nawet nie mogę kupić na firmę - na kup teraz - teraz to widzę - jak chce zakupić to oferta znika ! ? piszę : ups tu nic niema - Chryste ile ja czasu tracę  ludzie którzy obsługują allegro nie moderatorzy - Zmiłujcie się błagam was - niszczycie firmę - firmy mają dość innych spraw !

oznacz moderatorów