Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na początku 2025 r kupiłem z GCN monetę 2 zł Piłsudski 1936 r poprzez portal Numimarket .Miałem wątpliwości odnośnie jakości monety ale GCN zapewniał ,że moneta jest w stanie pierwszym . Wysłałem monetę do NGC w celu uzyskania oceny monety w slabie.Otrzymałem slab monety z oceną NGC" Harshly cleaned " czyli mocno czyszczona.W dniu 31.07.2025 r zgłosiłem reklamację do GCN o sprzedanie monety ,która wg GCN była mennicza a wg NGC jest monetą mocno ( silnie) czyszczoną .Dołączyłem korespondencję mailową wg której miałem wątpliwości dotyczące jakości ( klasy) monety,zaś GCN zapewniał mnie ,że moneta jest mennicza -slab NGC wyjaśnia ze moneta jest silnie czyszczona. Czuję się oszukany -kupując monetę za 10000 zł oczekiwałem monety menniczej (wg zapewnień GCN) otrzymałem niemalże bezwartościową monetę. Do tej pory nie otrzymałem żadnej odpowiedzi ze strony GCN ,co dowodzi ,że jestem lekceważony a GCN jest niewiarygodne , wręcz mogę stwierdzić ,że GCN mnie oszukał. Numimarket dwukrotnie zwracał się do GCN o wyjaśnienie problemu ..i nic cisza. Zamieszczam mój przypadek oszustwa w celu ostrzeżenia wszystkich kupujących w GCN ,że jest to firma ( konsorcjum) niewiarygodne- monety są wadliwie oceniane a firma nie chce ponosić odpowiedzialności za swoje błędy.
Uważam,że mam prawo oczekiwać monety w stanie menniczym ( bo taką kupowałem ) lub zwrotu pieniędzy Krzysztof [edytowano]
@sambo4 i co to ma wspólnego z allegro?
@sambo4 tak masz rację złóż u nich reklamację.