Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Niedługo pojawi się na licytacji 50 dukatów Wazy czy ktoś bierze udział w licytacji 😉
Ja osobiście mam już 100 dukatówkę 1621 r. na zdjęciu z Muzeum im. Emeryka Hutten-Czapskiego 😄
pora na 50 dukatówkę do kolekcji 😉
Próbować można ale tanio to ona nie pójdzie ostatnio takie cacka osiągają solidne kwoty.
@mwmonety szacują 2 200 000 - 2 600 000 zł 😄 ale patrząc po historii 100 Dukatówki to można potem zarobić, tym bardziej że jak się nie mylę ostatnią zakupił fundusz inwestycyjny, nawet nasze muzeum licytowało i je przebili 🙂
@kostas11 No niezła kwota, gratuluje fortuny.😉
@konto zamknięte Tak? To może być wielka różnica. No i teraz widzę że skumał się z .....a ona ma wszelkie rozwiązania, więc zapewne pomoże.🤣
@konto zamknięte kilka lat temu 100 Dukatówka poszła za 1 380 tys dolarów co daje po dzisiejszym kursie 5 175 000 zł 😉 więc widzę że przy tej szacują połowę 🙂
@konto zamknięte Nie umniejszam mu majątku, na zdrowie. No cena trochę "duża", nie mam pojęcia o tym.😁
@konto zamknięte tak posiadam na zdjęciu jak w pierwszym poście 😉 z tego co kojarzę są tylko trzy takie monety z czego dwie w muzeach w polsce i jedna w funduszy inwestycyjnym za granicą 🙂
@kostas11 To kto sprzedaje taką monetę? Kolekcjoner, czy ktoś inny np. państwo.
@LEW433 jedna w muzeum Kraków a jedna krąży jako inwestycja 🙂 reszty nie śledziłem jedni piszą że są trzy a inni że sześć 🙂
Historia jednej z nich zobacz jakie przebicia 🙂
1980 r. 120 000 dolarów
1989 r. 250 000 dolarów
2008 r. 1 380 000 dolarów tu licytował Zamek Królewski w Warszawie ale wysiadł cenowo 🙂
2018 r. 2 160 000 dolarów 😉
@kostas11 Nie wiedziałem, nie śledzę takich, dziękuje.😁
Piekna moneta...ale mozna tylko pomarzyc😉 Ciekawe jaka cene osiagnie🤔
@kasi_ak zobaczymy 30 listopada 🙂
Wlasnie mowili o niej w tv...prognozuja ze moze byc ponad 3 mln zlociszy😉
@kasi_ak Cena wylicytowana: 2 400 000 zł 😉
Dzieki za info👍 Choc powiem ze spodziewalem sie wyzszej kwoty tzn powyzej 3 mln. Ale widocznie kryzys zadzialal😉
@kostas11 to może chociaż czterodukatówkę z 1612 ?? to już tylko drobne...😂