Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Ktoś mi wytłumaczy jaki jest sens łączenia ofert używanych produktów ? W moim przypadku (części samochodowe).
Jak można połączyć uszkodzony błotnik za 200zl z błotnikiem w idealnym stanie za 800zl, wiadomo że na 1 miejscu będzie błotnik za 200zl a mój za 800zl daleeeeeko w tyle.
Jaki jest sens robię czegoś takiego w używanych rzeczach?
jest możliwość rozłączenia ofert jako sprzedający ? (Szukałem bez rezultatu)
@HP-CAR jeśli jest to ten sam przedmiot, lecz o innym parametrze "stan", to podpięcie oferty do tego samego produkt jest jak najbardziej prawidłowym działaniem.
Wyniki wyszukiwania przedstawiają konkretne produkty. Klient po wybraniu przedmiotu, który go interesuje może przejść do listy ofert i wybrać tę, która jest dla niego najlepsza. Listę może posortować w dogodny dla siebie sposób lub użyć filtra (np. parametr "stan").
Ale stan „używane” to dość mało precyzyjne, może być używane w kiepskim stanie albo używane w idealnym stanie, łączenie tych ofert to totalny bezsens.
Zrozumiałbym to jeszcze gdyby faktycznie to tak wyglądało jak opisujesz, ale prawda jest taka że aukcji z tym samym „błotnikiem” jest 50 a tylko kilka jest podłączonych pod inne, wprowadza to totalny bałagan w poszukiwaniu.