Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego jeszcze nie ma check_box-u, który np. zaznaczając podczas zmiany statusu zamówienia na anulowane automatycznie dodawał by klienta na czarnay listę.
Teraz trzeba się męczyć i kopiować użytkownika oraz zmieniać stronę.
Ja bym jeszcze bardziej to ułatwił: po prostu wszystkich użytkowników Allegro na jedną wielką czarną listę. I po kłopotach 🤣
@Client:97765421 możesz zgłosić ten pomysł w sekcji Zgłoś swój pomysł wówczas członkowie naszej społeczność będą oddawać na niego głosy, jeśli uznają, że to dobre rozwiązanie.
@la_nika Dziękuję, nie omieszkam tam zajrzeć
@Client:97765421 To się nie może odbywać automatycznie. Ty decydujesz o odmowie sprzedaży, a taka odmowa może być niezgodna z prawem. Ty musisz więc powziąć decyzję i za to odpowiadasz.
@xyz96 To nie ma być automatycznie, może źle się wyraziłem - to ma się dziać po zaznaczeniu box-a.
Ja bym poszedł o krok dalej:
Sprzedawca powinien mieć filtr w ustawieniach, w którym zaznaczałby jakich klientów chce obsługiwać.
Jeśli klient ma możliwość wyboru sprzedawcy na podstawie gwiazdek, ocen
To ja chcę też mieć możliwość wyboru klienta na podstawie parametrów, które mnie interesują.
Nikt za Ciebie nie może podjąć decyzji o wciągnięciu na czarną listę. Te parametry mogą być niezgodne z prawem, dlatego Allegro nie da Ci takiej możliwości. Gdyby dało na podstawie tych parametrów, wzięłoby na siebie cześć odpowiedzialności.