anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Absurdalna kara: -100 pkt za brak polecenia zakupionego produktu

HYDROREN
#10 Popularyzator

Odjęli mi 100 punktów tylko dlatego, że nikt nie polecił zakupu rzeczy, którą już kupił u mnie, że kupujący jeszzce nie wystawili ocen. Przecież to absurd! Ja mam pisać i dzwonić do klientów żeby prosić ich o łapkę w góre? Mam prosić klienta by wystawił mi ocenę? Kompletna paranoja!

HYDROREN_0-1743512520698.png

HYDROREN_0-1743512464719.png

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@HYDROREN ale na minusie -100  czy masz na zero 0 poziom?

oznacz moderatorów

HYDROREN
#10 Popularyzator

Miałem już jakość sprzedaży SUPER , teraz mam poziom DOBRY tylko dlatego że klienci co u mnie kupowali nie wystawili mi oceny. To niedorzeczne!

oznacz moderatorów

HYDROREN
#10 Popularyzator

Jedna osoba mi wystawiła ocenę w lutym chyba, w marcu chyba żaden klient. Ja nie będe sie prosił o oceny. Klient cche to wystawia albo nie. Niech sobie odejmują te punkty. Normalnie jak w przedszkolu czy w szkole. 

oznacz moderatorów

HYDROREN
#10 Popularyzator

Jak tak dalej mi bedziecie odejmować to w końcu bedę miał poniżej poziomu jakości sprzedaży. Naprawdę potraficie zdemotywować sprzedawców!!! 

oznacz moderatorów

HYDROREN
#10 Popularyzator

Mam dość. Wasze zasady mnie wykańczają. Włożyłem tyle wysiłku, żeby to wszystko ogarnąć, a teraz sami obniżacie moją sprzedaż. Czuję się bezsilny, wyczerpany psychicznie. Naprawdę nie mam już siły… jeszcze rozumiem jakby to klient mi dowalił z oceną ale to Wy mi odjeliście punkty tylko za to, że klienci nie wystawiają ocen. 

oznacz moderatorów