anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ADS to już jest pogrom to co zrobiło !! 300% podwyżki i nie zamknęło kampanii. CPC z 10 na 30 gr.

mrpartner
#12 Orędownik#

To już jest chore. Obrót 2000 zł a 510zł  ADS ... śmiechu warte.  Plus prowizja plus abonament wyszło 900 zł 

**piiip**iście 48 % wyszło opłat od obrotu ... 

A Pani od ADS na czacie , że mam zysk z każdej złotówki 3,20 zł ... no co za chore ludzie... 

I pytanie ? czemu nie została moja kampania zamknięta po podwyżce ?  czemu nie ma maila z kliknięciem że potwierdzam podwyżkę i sie zgadzam na nią ? Telefon lub sms ?   Maila żadnego nie dostałem podwyżką  i jestem załamany...

oznacz moderatorów
17 ODPOWIEDZI 17

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@mrpartner Jeśli kontaktujesz się w tej sprawie przez czat i odpisuje Ci osoba, która zna szczegóły, dopytaj ją o te kweste. Na pewno udzieli Ci wszystkich informacji.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

mrpartner
#12 Orędownik#

tak odpowiedziała mam 3,20 zł zysku !!! churwa jakiego zysku !!! czy to jest zysk  ?  

Napisała że był mail z tą informacją ?  churwa gdzie ? gdzie mam kliknąć to potwierdzę i się zgodzę lub nie zgodzę na podwyżkę !!! czekam na maila z TAKĄ  opcją co na dole !!CPC.jpg

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@mrpartner tak masz z każdej wydanej złotówki trzy złote przychodu !!! Widzę że trzeba doszkolić pracowników obsługujących ADS 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

mrpartner
#12 Orędownik#

Ja rozumiem, takie coś jak gapowe ... czyli płacisz bo coś przegapiłeś... ale u WAS to już starndard co miesiac podwyżka, znowu od marca podwyżka pakietów smart!!! churwa co się z wami dzieje.

Ja mam już 48% od obrotów, a zaraz będzie 90 !!! churwa !!! 

oznacz moderatorów

mrpartner
#12 Orędownik#

Moje pytanie , czy  uważacie to za normalną politykę u Was że informujecie przez Email i jakiejś nieznanej stronie której nikt nie czyta ?  że podnosicie ceny 300% w CPC. 
A moje pytanie Pani Natalio  czy  nie lepiej było podnieść z 10 gr na 3000 zł za kliknięcie ? 
Ja bym był Wam winien około miliona.  Czemu tak nie zrobiliście ? czemu  tylko o 300 % podnieśliście ? a nie o300000 % , bo co baliście się zbiorowej sprawy sądowej ?  bo nikt by nie zapłacił miliona ?  i wasze wewnętrzne badania uznały że o 300% to do sądu nikt nie pójdzie bo za mała kwota ?  dla mnie to jest olbrzymia...  Maila nie mam pewnie wpadł do spamu a spam jest kasowany u mnie co 24h. Czy moim obowiązkiem jest czytanie spamu też ? 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

,,...jakiejś nieznanej stronie której nikt nie czyta ,,, z całym szacunkiem @mrpartner jesteś przedsiębiorcą, wypada , a nawet trzeba poświęcić codziennie kilka minut na weryfikację skrzynki e-mail ...łącznie ze spamem .

oznacz moderatorów

katarzynab1712
#15 Entuzjasta#

ale się gościu wqrwił... !!!

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@mrpartner nie dziwię Ci się, ale samo nie pobrało, jaki miałeś limit - budżet ?? Coś źle ustawiłeś 😞

Ile dałeś na dzień czy miesiąc ?

ADS to licytacja i coraz więcej firm o to walczy więc stawki za kilk rosną 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

mrpartner
#12 Orędownik#

16 zł dziennie i nagle limity wszystkie codziennie osiągnięte 🙂 a nawet ponad limit bo wyszło że miesiąc ma 32 dni 🙂 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@mrpartner to normalne a stawki nie podnosi allegro tylko czym więcej chętnych do koryta tym większa stawka CPC 😞

Czyli masz 16 zł dziennie to daje 500 zł miesięcznie, nic tu nie zawiniło allegro, raczej masz kiepskie aukcje że klikają i nie kończą zakupów, sprawdź ofertę bo jak nie masz najniższej ceny to szkoda takie produkty reklamować na allegro 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

lottoys
#11 Animator#

Informacje o podwyżkach już były podawane w listopadzie a ja i tak przegapiłem i 8 stówek poszło. Ale wiem że to moja wina i nie mam do nikogo zastrzeżeń.

Znam takich co do dzisiaj dodają marżę na towarze tak małą - myśląc że nadal jest 10% prowizji 

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@lottoys to allegro pobiera prowizję od reklam ADS na swoim portalu ????

________
Κώστας
oznacz moderatorów

lottoys
#11 Animator#

@kostas11 Nie, napisałem o prowizji całkiem osobno bez związku z ADS, nawiązując do tego że wiele osób nie jest na czasie i nie wie nic o zmianach, nie interesują się tym

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@lottoys już myślałem 🙂  korzystam z ADS ale Googla dla sklepu internetowego wiec stąd moje pytanie ?

________
Κώστας
oznacz moderatorów

Halfrunt
#19 Nestor#

Ooooo, dobry pomysł @kostas11 dodatkowa prowizja od sprzedaży produktów reklamowanych przez ADS, ciekawe czy już tam na to wpadli 

oznacz moderatorów

mrpartner
#12 Orędownik#

Po chu... dobiło 300% podwyżki ale poczekaj, miesiąc pewnie coś dadzą..

oznacz moderatorów

krejzole
#14 Krzewiciel#

Pisz reklamacje może w ramach rekompensaty dostaniesz 300 darmowych wyróżnień 🤣

oznacz moderatorów