anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktywacja konta do wypłat poprzez Revolut

1pozycja
#7 Wielbiciel#

Ktoś może krok po kroku powiedzieć jak się robi z tego czegoś zwanego Revolut przelew?

Próbuję różnymi sposobami, ale za każdym razem zatrzymuje się na planszy dodania odbiorcy i dalej nie chce przejść.

oznacz moderatorów
2 ODPOWIEDZI 2

1pozycja
#7 Wielbiciel#
Próbowałem. Od wczoraj już wiele razy. Bardzo wiele. Tak wiele że za chwilę nauczę się na pamięć numeru konta na który chcę zrobić ten przelew. Wchodzę w Revolut, wpisuję PIN, klikam na dole przelewy po wybraniu konta, następnie klikam symbol plusa na górze po prawo, wybieram przelew międzynarodowy, wybieram z listy Polskę jako odbiorcę, wybieram kwotę i wpisuję tytuł przelewu, klikam WYŚLIJ, i mam do wyboru konto więc klikam po prawo DODAJ, niby dodaję i wpisuje dane odbiorcy: firma i wpisuję dane odbiorcy w tym numer konta, klikam DODAJ ODBIORCĘ i nic dalej nie mogę zrobić.
21:43
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@1pozycja problem, który opisujesz wygląda na problem z aplikacją Revolut, dlatego powinieneś skontaktować się w tym celu z supportem aplikacji Revolut.
Z naszej strony podpowiem już na przyszłość, gdy wykonanie przelewu będzie możliwe, aby przelew z Revolut został poprawnie zaksięgowany, musi zostać wykonany z konta głównego (czyli nie z polskiego numeru, który jest numerem technicznym, a z konta LT, GB lub FR, tutaj szczegóły). 
Za pomocą konta Revolut przelew w danej walucie zrobisz na dwa sposoby: z konta walutowego, które trzeba osobno otworzyć lub za pomocą przewalutowania. Aby nie otwierać osobnej usługi walutowej, wybierz proszę opcję: przelew międzynarodowy, kraj: Polska, waluta: EUR.
Dzięki temu po naszej stronie przelew zaksięguje się poprawnie. 
Gdy zrobisz przelew weryfikacyjny, prześlij nam za pomocą formularza potwierdzenie transakcji wykonanej z rachunku zagranicznego lub potwierdzenie konta.
Instrukcje, jak to zrobić znajdziesz na stronach Revolut:

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów