Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Do aktywacji potrzebuję prawidłowego numeru konta. Bank pokazuje mi, że podane konto z allegra nie istnieje jeśli chcę wysłać 1 złotówkę.Czy ktoś może mi to poprawnie wysłać? Powinien mieć 16 miejsc.
To się robi automatycznie więc dziwne, robisz to dobrze? https://allegro.pl/pomoc/dla-sprzedajacych/konfiguracja-konta-do-wyplat/jak-aktywowac-usluge-payu-w-...
Wiem o tym, ale muszę przelać pieniądze z banku innego niż dostępny. Muszę zapłacić przelewem na konto, a numer konta nie działa zgodnie z moim bankiem.
Numer rachunku
@Kozyak to coś jest albo z Twoim bankiem nie tak lub źle przeklejasz. Podany numer sprawdziłem na dwóch stronach do weryfikacji numerów kont i suma kontrolna jest ok, numery określające instytucję finansową, czy też jednostkę organizacyjną banku są poprawnie identyfikowane.
Przelew robisz z polskiego banku/SKOK-u?
Gdy je uzupełnisz, kliknij [aktywuj wypłaty]. Na stronie z listą banków wybierz swój i zrób przelew weryfikacyjny na kwotę 1,01 zł z rachunku podanego wcześniej w formularzu. Zwrócimy ją na Twój rachunek bankowy po weryfikacji danych.
Być może twój Bank żąda spacji po 2 pierwszych cyfrach i po każdych czterech kolejnych, a może spróbuj też bez PL wpisać sam numer
@Kozyak Napewno bez PL, a to czy ze spacjami czy bez to zależy od banku. Ja w swoim banku raz wpisuje ze spacjami, raz bez. Zawsze przyjmuje, jeżeli numer jest właściwy ( a jest jak napisał @medalik_2009 ) A numer ma 26 cyfr, a nie 16.