anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktywacja wypłat

Client:107406433
#9 Pomysłodawca#

Cześć wszystkim, potrzebuję pomocy ponieważ jestem nie pełnoletni ale mam konto zwykłe i chcę aktywować Przelewy24 i czy jak wybiorę opcję konto zwykłe żeby przesłać dokumenty to nie będzie problemu jeśli na moim dokumencie będzie że jestem niepełnoletni i nawet jeśli to zatwierdzą to konto nadal będę mieć zwykłe? Pozdrowienia 

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

LEW433
#21 Demiurg#

A dane w koncie Allegro masz prawdziwe?

oznacz moderatorów

#9 Pomysłodawca#

Mam dane wszystkie prawdziwe imię nazwisko itd. Jak na dokumencie ale na allegro nie dawałem swojej daty urodzenia 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie, jak nie masz 18lat to musisz mieć konto "Junior" a  ono ma ograniczenia, musisz najpierw to wyjaśnić.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @Client:107406433. Skonsultuję ten temat i niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami 🙂 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

@Client:107406433, wypłata środków będzie możliwa, w przypadku, gdy dane właściciela konta Allegro i właściciela konta bankowego będą takie same. Jeżeli masz nie mniej niż 13 lat, to nie będzie problemu - o ile przedstawisz dokument tożsamości. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Tak, ale warunkiem założenia konta zwykłego jest mieć 18lat!

• Zaznacz, czy masz ukończone 18 lat.

Jeśli nie, podaj dokładną datę urodzenia. Utworzymy dla Ciebie konto Junior, a gdy skończysz 18 lat – automatycznie przekształcimy je w konto zwykłe.

oznacz moderatorów

#9 Pomysłodawca#

Ale nie będzie jakiś rodzicielskich rzeczy na tym junior? 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#
oznacz moderatorów