Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Pytania:
1 Jak włączyć darmowe wyróżnienie w aukcji?
2 Na ile czasu mam darmowe wyróżnienie?
1. Wystarczy wejść w edycje aukcji, lub wstawić nową i zaznaczyć z opcji promowania "Wyróżnienie", i zapisać .
2. Czas na wykorzystanie wyróżnień możesz sprawdzić w "Centrum zniżek" i tam kliknąć w przyznane pakiety.
w aukcji są ceny za wyróżnienie - to nie dotyczy mnie na czas promocji?
Jeżeli klikniesz wyróżnienie, to w podsumowaniu powinna wyświetlić się opłata za wyróżnienie 0,00 zł / 10 dni.
@e-kupiec_com_pl Zobacz tutaj czy masz aktywowaną zniżkę.
Koniecznie uważnie przeczytaj regulamin tej promocji. Zniżka może być na konkretne kategorie i zapoznaj się z opłatami do ofert wyróżnionych.
@e-kupiec_com_pl uważaj z opłatami za sprzedaż wyróżnionych ja ostatnio dopiero to zauważyłam że jest podwójna prowizja
@daily-torebki @e-kupiec_com_pl prowizja od sprzedaży w wyróżnionych ofertach nie jest podwójna. Wynosi dla kont firmowych 0,6 lub 0,75 wartości obowiązującej prowizji w danej kategorii. Dodatkowa prowizja od sprzedaży w wyróżnionych ofertach widoczna jest na rachunku jako osobna pozycja (obok standardowej prowizji do sprzedaży).
@la_nika jak nie jest podwójna ?
Prowizja od sprzedaży i prowizja od prowizji ( wyróżnienie ) czyli dwie pozycje na rachunku 🙂
@kostas11 słowo podwójna zrozumiałam jako powtarzającą się dwa razy, złożoną z dwóch identycznych części, sugeruje to, że dwa razy zostanie nałożona taka sama opłata. Dlatego chciałam uściślić, że jest to dodatkowa, a nie podwójna opłata.