Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć wszystkim, potrzebuję pomocy ponieważ chciałem zacząć allegro ads a gdy klikam by wystawić swoją pierwszą reklamę to nie ładuję mi się strona i próbowałem już kilka razy, z góry bardzo dziękuję za pomoc.
@Client:107406433 proszę, wykonaj poniższe kroki:
- Wyczyść przeglądarkę i usuń pliki cookies (tzw. ciasteczka).
- Sprawdź, czy problem występuje na innej przeglądarce/urządzeniu.
Próbowałem z laptopa też nie działa
@Client:107406433 Gdzie próbujesz włączyć Allegro ADS? Wyślij zrzut ekranu.
@Client:107406433 Spróbuj odinstalować aplikację, wyczyścić pliki cookie oraz dane aplikacji i ponownie zainstalować Allegro. Wróć z informacją.
Zrobiłem to o co Pani prosiła i nadal nic
@Client:107406433 Okej. Napisz proszę, z jakiego modelu telefonu korzystasz i z jakiej wersji aplikacji. To pomoże mi w weryfikacji.
Samsung galaxy s8, korzystam ze zwykłej wersji bez smart i pay, jestem początkującym sprzedawcą
@Client:107406433 Spróbuj proszę jeszcze zrobić to samo w przeglądarce internetowej. Aplikacja Allegro jest dla Kupujących, dlatego funkcjonalności dla sprzedawców nie są dostępne.
Jeśli Ci się nie uda, wyślij zrzut ekranu przeglądarki wraz z datą i godziną. Skonsultuję wówczas sprawę z odpowiednim zespołem.
w dolnym prawym rogu jest data i godzina, dziękuję za wsparcie
@Client:107406433 Dziękuję za wszystkie informacje. Konsultuję Twoją sprawę.
@Client:107406433 Wracam z informacją. Od 18.02.2025 z Allegro ADS mogą korzystać wyłącznie sprzedający na koncie firmowym.
Masz konto zwykłe, dlatego nie masz opcji wejścia w panel Allegro Ads.