anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro Charytatywni

stylowo-ja
#8 Zapaleniec

Wystawiam od kilku lat aukcje na allegro charytatywni- tylko takie aukcje- w tym momencie mam ich ponad 2 tysiące.

Zawsze sobie radziłam ze zmianami różnymi ,ale tym razem poległam. Aukcje wystawiam zawsze o tej samej godzinie i ustawiam automatyczne wznawianie co 7 dni .

Od pewnego czasu nie ma możliwości edytowania aukcji, aby ustawić automatyczne wznawianie lub poprawkę w literówce w tytule. Otrzymuję komunikat - nieobsługiwany typ oferty, przejdź do formularza ofert charytatywnych . Gdy jednak tam przechodzę to od kilku tygodni jest komunikat - coś poszło nie tak-nie udało nam się zebrać potrzebnych do wyświetlenia strony . Poczekaj chwilę i spróbuj odświeżyć stronę...niestety to nic nie daje. Próbowałam setki razy bezskutecznie. Gdzie mogę uzyskać wsparcie.

Wcześniej nie miałam tego problemu. Mogłam edytować, wprowadzić zmiany itp, zrobić poprawki itp. Proszę o jakieś rady i wsparcie .

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@stylowo-ja 

Chętnie pomogę, potrzebuję zrzutów ekranu z data i godziną oraz widocznym błędem oraz komunikatami jakie otrzymujesz.

Dodatkowo proszę podaj mi numery ofert.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

stylowo-ja
#8 Zapaleniec

IMG_20260807_203905064_HDR.jpg

 

oznacz moderatorów

stylowo-ja
#8 Zapaleniec

Taki komunikat otrzymuje przy każdej z ofert. 

Gdy klikam - przejdź do formularza ofert charytatywnych to tam nie ma żadnej oferty. Mogę tylko kliknąć wystaw nową ofertę. 

oznacz moderatorów

stylowo-ja
#8 Zapaleniec

IMG_20260807_204529025_HDR.jpg

 

oznacz moderatorów

stylowo-ja
#8 Zapaleniec

Do czerwca przy każdej ofercie przy kliknięciu - edytuj - mogłam dokonać korekty, dodać nowe zdjęcie, uzupełnić opis, wystawić ofertę o konkretnej godzinie itp...teraz przy każdej ofercie otrzymuję te komunikaty 😢

oznacz moderatorów

stylowo-ja
#8 Zapaleniec

Screenshot_20260807-205050_Zdjęcia.png

 

oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@stylowo-ja 

Konsultuję to i wrócę z odpowiedzią.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów

gdvorek
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

@stylowo-ja 

Sprawę rozwiążemy mailowo, otrzymasz od nas wiadomość mailową w zgłoszeniu nr 63213177.

Grzesiek
   Moderator Allegro Gadane
oznacz moderatorów