Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dlaczego to je...ne allegro przenosi mnie ciągle do allegro lokalnie ? chce wystawić przedmiot na sprzedaż, a ten **piiip**nay system ciegle kieruje mnie na allegro lokalnie. Siedzie już trzy godziny , k...wa ludzie , ja nie zarabiam milionów na tym popapranym systemie ,żebym miał tu spędzić weekend . Pomocy uzyskać nie można , telefony nie działają , e-meile nie działają , ku....wa ocknijcie się , tu nie tylko zawodowcy sprzedają . Gdyby miał możliwość wyje...ć ten system w kosmos, pierwsze co bym zrobił. Niestety , nie bardzo jest alternatywa ( wolę targowiska lokalnie niż ten poje...ny system )
Musisz po wejściu na WYSTAW kliknąć w zaznaczone i przekieruje cię na zwykłe Allegro:
@jocaa A jak to jest mozliwe, że jesteś od 20 lat na Allegro, a dopiero się obudziłeś jak to działa i Twoje wypowiedzi zahaczają o słownictwo lumpów. Można bez problemów napisać maila do pomocy, zamówic telefon (oddzwaniają), działa tez czat. Zamiast po 20 latach korzystania z portalu Allego narzekać, przenieś się na O i wtedy porównuj. Są też inne ogólnodostepne portale sprzedażowe - wystarczy poszukać w guglu.
Masz zupełną rację, od kilku lat ten serwis, kupiony znowu przez nowego właściciela robi, co chce na niekorzyść takich, jak my. Cel... sklepy u nich, kontrola, stała taksa, to już nie jest allegro:(
Pewnie nie opublikują mojej opinii, ale może, musisz mieć 9999%, co za porażka z tym serwisem. Ja spadam stąd, traktuję to jak reklamę.
Bo są tu ludzie. Ale tyle co płace allegro, to jeszcze dopłacam... to już wolę płacić za reklamę gdzieś indziej...