Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, to zapewne proste pytanie dla Was więc postanowiłem zapytać tutaj. Do tej pory wszystkie przesyłki wysyłałem przez Manager Paczek Inpost, natomiast pierwszy raz klient skorzystał z opcji Allegro Kurier DHL (AD). Wybrał opcję Smart! więc nie dopłacał za przesyłkę.
Moje pytanie jest następujące - jak najszybciej wysłać paczkę tym sposobem? Oraz czy muszę pokryć koszt przesyłki samodzielne? Czy może Allegro jakoś w tym partycypuje. Sprzedaż była na koncie firmowym. Punkt DHL mam obok siebie więc mogę zanieść paczkę do punktu. Nie planuję realizować wiele tego typu wysyłek (pewnie jedna raz na kilka miesięcy).
Cześć, @FarawayStories. Przesyłki z tą metodą dostawy nadasz wyłącznie przez narzędzie Wysyłam z Allegro lub przez zewnętrzne narzędzia, które są zintegrowane z API Wysyłam z Allegro (na przykład Baselinker). Przesyłki Allegro Delivery nadasz tak samo, jak inne przesyłki. W tym artykule znajdziesz dokładną instrukcję nadania przez Wysyłam z Allegro.
Za wysyłkę paczki z Allegro Smart! zapłacisz zgodnie z tym cennikiem - w zależności od kwoty zamówienia.
W ramach Allegro Delivery podjazdy kurierów DHL są darmowe bez względu na liczbę paczek, które przekażesz. Przesyłki z tą metodą dostawy możesz także nadać w punkcie DHL POP lub automacie DHL BOX 24/7.