Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Doświadczeni Koledzy (i Koleżanki) w boju,
powiedzcie mi proszę jedną rzecz - Klient zrobił u mnie zamówienie na 2 przesyłki kurierskie DPD w Smarcie. Przesyłki pobraniowe, za które w Smarcie nie zapłacił nic, a ja mam w rozliczeniach 2x11,99 zł, a w następnym miesiącu będzie 2x4 pln do tego. Zamówienie było duże, ok, ale 32 zł za przesyłkę jednego zamówienia to przegięcie. Czy to jest norma wg nowego systemu rozliczania???
@Jemzdrowo24_pl przesyłki smart nie obejmują płatności za pobraniem. Przesyłka DPD za pobraniem jest droższa. Sprawdź sobie cennik dostaw i odpowiednio ustaw swoje cenniki.🙂
@konto zamknięte dzięki. Sytuacja jest taka, że w cenniku mam 16,99 (a raczej miałam, bo jak zobaczyłam te opłaty, niezwłocznie wyrzuciłam pobraniówki z cenników dostaw 😉 ). Jak to możliwe, że Klient nie zapłacił nic za dostawę?
@Jemzdrowo24_pl jeżeli nie umożliwiasz płatności za pobraniem, to jakim cudem zrobił takie zamówienie. Jesteś pewna, że to pobranie?
@konto zamknięte umożliwiałam do wczoraj płatności za pobraniem.
@Jemzdrowo24_pl może miałaś źle wpisany koszt wysyłki, napisz jeszcze do pomocy Allegro, bo to raczej niemożliwe, żeby kupujący wybrał wysyłkę pobraniową ze smartem nie ma takiej możliwości.
@Jemzdrowo24_pl A może zamówienie było na ponad 170 zł i wtedy miał wysyłkę gratis bo tak masz w ustawieniach dostawy ?
@Kaliope_Brzeg tak właśnie było. Też przypuszczałam, że to jest to. Czyli w sytuacji ustawienia darmowej dostawy od kwoty X, Kupujący może skorzystać ze wszystkich dostępnych w cenniku form dostawy. Pobrań również?
@Jemzdrowo24_pl Pewnie tak 🙂 Jak masz Smarta skasuj tę darmową dostawę i już.
Tak zrobię, dziękuję 🙂