Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobry wieczór.
Jest szansa na zwiększenie rozmiaru kodu kreskowego na etykietach Allegro Mini Przesyłki ?
Drukarka termiczna do etykiet sobie z tym nie radzi i kody są nieczytelne dla skanerów (nałożone na siebie linie).
Problem nadal występuje. Losowo mini przesyłki nie wchodzą na Poczcie Polskiej. Telefon skanuje mi kod, ale na poczcie już skanery nie radzą sobie. Kod jest poszarpany i mały. Mam dwie Zebry do druku i kontrast czy prędkość nie pomaga. Proszę zgłosić problem do odpowiedzialnych za to osób. Niech powiększą kod. Mogą to zrobić bez problemu. Kod może być nawet na pół długości etykiety A6.
do tego polecone też nie wchodzą drukowane na różnorodnych etykietach termicznych. Trzeba niestety drukować na kartce a4 i wycinać. Robię tak od roku i jest to uciążliwe, nawet Panie na poczcie się denerwują bo czasami przez przylgę jest problem żeby zeskanować.
Proszę bardzo, zrobiłem rozszerzenie do przeglądarki Chrome które na bieżąco skaluje kod kreskowy w trakcie pobierania etykiety. Działa dla etykiet A6 w formacie PDF. https://github.com/tomsyty/Scale-PP-barcode