Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej, jakieś 2 miesiące temu allegro odrzuciło moją możliwość sprzedaży, ale dzisiaj się dowiedziałem że pobiera nadal środki za jakiś abonament "Profesjonalny", jako że nie używaliśmy tej usługi nie zostanie to przez nas opłacone, jak by ktoś pomógł będę wdzięczny.
Wyłączyć abonament! @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Został wyłączony ale nadal pobrał pieniądze za nie używanie go.
A to pisz od razu, że wyłączyliście. to teraz poczekaj na odpowiedz moderacji.
@clippsly-sklep no niestety ale jeżeli aktywowałeś abonament to teraz musisz go zdezaktywować
ja nie jestem tak wytresowany jak ty
@clippsly-sklep ma rację, serwis uniemożliwił mu sprzedaż - więc pobieranie abonamentu powinno być z automatu wyłączone
tak nakazuje przynajmniej przyzwoitość i etyka prowadzenia biznesu
zobacz co proponuje art 286 kodeksu karnego mimo, że akurat raczej w tym wypadku nie ma zastosowania
Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8
@clippsly-sklep Sprawdzimy sytuację na Twoim koncie i wrócę do Ciebie z informacjami, gdy dostanę szczegóły w Twojej sprawie.
@clippsly-sklep Dostałam potwierdzenie, że miałeś aktywny abonament profesjonalny na swoim koncie od 19 czerwca i wyłączyłeś go 1 października. Natomiast ostatnia opłata naliczona za abonament pochodzi z 17 września.
czyli będzie jeszcze jedna opłata za październik w listopadzie, nie szkodzi że tylko jeden dzień.
To to klops, bo to chyba kosztowna usługa