Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak sprawdzić status takiej przesyłki gdzie jestem sprzedającym:
@miliarderzy Jeśli nadajesz przesyłki przez Wysyłam z Allegro, status przesyłki sprawdzisz w zakładce Zamówienia.
Numer tej paczki u przewoźnika UPS to 1Z83354F6817241089 https://www.ups.com/track?loc=pl_PL&requester=QUIC&tracknum=1Z83354F6817241089/trackdetails
W którym dokladnie to miejscu, bo mi się wyświetla tylko ten numer: "
Nie wpisuj tego w pole monitorowanie tylko kliknij na opcję "Monitoruj poprzez numer referencyjny" i dopiero tam wpisz numer allegro.
Sprawdziłem w UPS wg powyższego linku.. paczka dostarczona dziś o 10:33 🙂 🙂 🙂
@upwards tyle wiemy, wystarczy kliknąć w link, ale nie tego tyczy się temat
@PunTomas @Allegro_One dziękuję, chyba źle coś przepisałem 🙂
Nadaję poprzez tą stronę:
https://allegro.pl/moje-allegro/sprzedaz/zamowienia/?status=READY_FOR_SHIPMENT
Przy zamówieniu jest przycisk: "NADAJ PRZESYŁKĘ".
Po jej zamówieniu oraz wygenerowaniu w pole numeru przesyłki wstawia się automatycznie ten numer przesyłki z ALE na początku.
Ten numer nie jest klikalny, nie wiadomo gdzie i na jakim etapie jest paczka.
@miliarderzy Nadajesz przesyłki przez Wysyłam z Allegro. Status przesyłki sprawdzisz w zakładce Zamówienia. Możesz również podać nam numer z przedrostkiem ALE - prześlemy Ci link do śledzenia na stronie UPS.
W którym dokładnie miejscu to sprawdzę?
Bo w tej zakładce którą podajecie widzę tylko numer z przedrostkiem ALE, który nie jest klikalny, nie wiadomo gdzie i na jakim etapie jest paczka.
@miliarderzy Przejdź do zakładki Zamówienia i wybierz dane zamówienie lub wpisz numer przesyłki w wyszukiwarce. Przy wybranym zamówieniu kliknij [szczegóły], by przejść na stronę Szczegółów zamówienia.
W sekcji Przesyłki zobaczysz dokładne informacje na temat przesyłki, w tym statusy.
Dziękuję.
Jak coś w przyszłości, to w zakładce zamówienia > szczegóły, bo w samej zakładce jako takiej zamówienia, nie ma podglądu bezpośrednio na to. I jak nie przejdzie się dalej, to się tego nie zobaczy. To mnie wprowadziło w błąd.