Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co mam zrobić, jeśli paczka powinna zostać wysłana do dzisiaj do 23.59, a kurier nie pojawił się? Był zamówiony na 8-15, żadnego telefonu, nic. Czy tę paczkę mogę gdzieś zawieźć?
Numer przesyłki: A00102I7I3
@ZACNYDRUK możesz nadać tę przesyłkę w Automacie Paczkowym Allegro. Jednak i tak uznamy ją za nadaną, dopiero gdy kurier ją zeskanuje, gdy będzie opóźniona, będziemy mogli wykluczyć ją z Twojej jakości sprzedaży.
A jak mogę się dowiedzieć, kiedy ta paczka zostanie dostarczona Klientowi? Została wczoraj włożona do One Boxa, tak jak Pani mówiła, ale kiedy Kurier ja odbierze i dostarczy? Czy mam pewność, że będzie to u Klienta na juro? Klient wybrał opcję dostawy, żeby paczka była u niego w czwartek, a przez to że Wasz kurier się nie pojawił i nie odebrał tej paczki teraz nie wiem, co mam powiedzieć, czy paczka w ogóle będzie jutro - jest to prezent na jutrzejsze urodziny. Czy nie będzie albo nie ma żadnej pewności i powinnam wysłać nową paczkę, żeby na jutro doszło.
@ZACNYDRUK paczka została odebrana z automatu dzisiaj i ruszyła dalej, także powinna jutro dotrzeć do kupującego. Poprosiłam jeszcze o sprawdzenie tego z partnerem logistycznym, więc gdy tylko otrzymam odpowiedź, dam znać!
@ZACNYDRUK wracam z potwierdzeniem. Skontaktowaliśmy się z dyspozytorem, który odpowiedział, że jeśli przesyłka do nich dotrze, to dzisiaj rano zostanie wydana, dotarła do nich dzisiaj, więc powinna dziś trafić do kupującej.
Ten kurier allegro to jest nieporozumienie. W ogóle nie przyjechał dopiero na drugi dzień po 3 zgłoszeniu sprawy. Sam kurier powiedział że jeździ pod wynajem beż umowy .auto zawalone paczkami i powiedział że pół województwa ma do objazdu. Ogólnie jedno alegro wprowadziło kolejny bubel