anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Allegro One Kurier Wymagana wysyłka tego samego dnia po godzinach granicznych

Studio-PAKA
#9 Pomysłodawca

Cześć.

Jak w temacie. Mam ustawioną godzinę graniczną na wszystkich dostaw Allegro One na 9:00 i dziś mam kolejne zamówienie złożone w okolicach 12 z czasem wysyłki do 23:59 i informacją że dostawa jest jutro. Czy ktoś spotkał się z taką sytuacją i wie jak temu zaradzić?

oznacz moderatorów
4 ODPOWIEDZI 4

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Studio-PAKA dla DHL Masz ustawioną graniczną ? , zweryfikuj dokładnie wszystkich przewoźników , łon..k dostawa dzisiaj , łon..k dostawa jutro .

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Studio-PAKA tak spotkał się, jak masz ustawioną 9:00 to pod żadnym pozorem nie nadawaj późniejszych paczek bo algorytm będzie Ci przesuwał godzinę graniczną 😞 musiałeś wcześniej nadawać paczki które wpadały po 9:00 😞

________
Κώστας
oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@kostas11 po mojemu to tak nie działa jeśli Masz prawidłowo ustawioną graniczną , od grudnia nie ma dnia żebym nie nadał po godzinie i nic się nie zmienia , 14-sta i przeskakuje jak w zegarku ....ba ... łorleny od 2 mc nadaję w soboty i tak pokazuje dostawę na wtorek choć wszystko dociera w poniedziałek .

oznacz moderatorów

Studio-PAKA
#9 Pomysłodawca

Mam dokładnie takie same doświadczenia. DPD mam ustawione na 10 ale z racji tego że inny kurier czasami przywozi mi towar po południu to też wiele paczek wysłałem po godzinie granicznej i nigdy nie miałem sytuacji żeby jakaś paczka wskoczyła na ten sam dzień.

oznacz moderatorów