Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, kupujący wylicytował u mnie laptopa, ja go nadałem, a po 2 tygodniach widzę że kupujący wnioskuje o zwrot pok. Spytałem kupującego o co chodzi a mi nie odpowiedział. Allegro mu wypłaciło 400 zł, ja bez laptopa sprzedanego mam wysłać zwrot pieniędzy? To jakiś żart...
Proszę o pomoc @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ . Dziękuję i pozdrawiam
Nie było otwartej dyskusji? zapewne nie wypowiedziałeś się w niej albo została oznaczona jako nierozwiązana.
@thinkrefurb Skąd wiesz, że masz oddać pieniądze?
Jeśli musisz oddać, to prawdopodobnie została otwarta Dyskusja, w której nie odpowiadałeś na pytania. Taki jest efekt.
Po prostu przyszedł mi mail wyjaśnij problem nowy wniosek, dzisiaj mail o wypłacie kupującemu, żadnej dyskusji nie założył, z tego co pamiętam nie trzeba
@thinkrefurb Trzeba było w odpowiedzi na maila wyjaśnić problem. Masz powiadomienie o konieczności zwrotu pieniędzy? Odwołaj się teraz w odpowiedzi na maila lub tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=65a29468-5e40-4672-a8d6-e0a1f77e6d3a&subjectId=5d429015-5...
@xyz96 oczywiście w tej sprawie było pisane ale allegro odpowiedxiało że kupujący nie odebrał paczki. Allegro nie napisało jeszcze jak zwrócić, mają to zrović w 24h
@thinkrefurb ten kupujący założył Ci dyskusję 4 stycznia 2022, a Ty ... wprowadzasz nas w błąd ?
@thinkrefurb ten kupujący założył Ci dyskusję 4 stycznia 2022, a Ty ani razu się w niej nie wypowiedziałeś. Twoje zgłoszenie została przekazane dalej, poczekaj proszę na naszą odpowiedź w sprawie nr. 20454417.
Świetnie że allegro nie wysyła informavcji o otwarciu dyskusji po wypowiedzeniu umowy... skąd mogłem wiedzieć o dyskusji?
@thinkrefurb twój problem nie allegro
@la_nika podaj mi dla przypomnienia zapisy regulaminu allegro, mówiące, że Sprzedawca za nieodebraną przesyłkę, bez odstąpienia od umowy przez Kupującego ma ponosić koszta wypłaty z pok?
Nie rozumiem wszystkich udzielonych tutaj odpowiedzi.
Przecież wyraźnie piszesz, że kupujący nie odebrał paczki - czyli wróciła do Ciebie.
Dalej piszesz, że jesteś bez laptopa.... Sorry, nie będę się dalej wypowiadał - przedstawiasz sprzeczne fakty, nikt Ci nie udzieli dobrych informacji w takiej sytuacji.