Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Można gdzieś zgłosić ( i gdzie) żeby allegro anulowało wypłate na konto?! bo nr konta jest stary chyba nieaktywny, nie pamiętam tego nr konta , dane sie zgadzają tylko nr konta inny niż mam aktualnie, najprawdopodobniej to mój stary nr konta a on już dawno jest zamknięty.
Jeżeli poszło na nr nieaktywny to wróci na AF a ty zmień nr na nowy, zmienia się tu: https://allegro.pl/myaccount/newpayments_payout.php?source=system
po zmianie nr konta następuje jednodniowa blokada konta.
Zmieniłem, dzięki, ale dziwni mnie że jest ta weryfikacja konta (czyli musiałem wpłacić 1,01 zł) ale wpłacałem z mojego aktualnego i odesłani mi to z powrotem ale jak chciałem wypłacić to mail przyszedł że wypłaciło na to stare konto takie dziwne troche.
@Darksmakosz nic dziwnego, jest do jednorazowa weryfikacja każdego konta, a że poprzednie miałeś zweryfikowane to poszło.
No własnie nie wiem, nie pamiętam, a tak właściwie pierwszy raz coś sprzedałem na allegro i pierwszy raz wypłacałem. Nawet nie pamiętam dokładnie kiedy zakładałem konto na allegro ale na pewno ponad 12 lat temu, więc nie pamiętam żebym w ogóle podawał nr konta skoro nigdy nic nie wypłacałem bo nic nie sprzedawałem.
Poczekaj, wypłaca.
Okazało sie że konto było jednak siostry, co prawda zapomniała hasła i loginu ale odzyskała dostęp i kase mi już przelała, wiec problem rozwiązany.