Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej 🙂
Chciałam wystawić kilka rzeczy na licytację WOŚP, jednak maksymalny czas, jaki można zaznaczyć to 10 dni. Jak ustawić licytację do 12 lutego ( do tej daty trwa licytacja)?
Widziałam na innych aukcjach, że tak się da, a u mnie nie ma takiej opcji.
Mam konto firmowe.
Pozdrawiam i dziękuję
@a_szymanska92 Ty nie możesz. Taką możliwość mają tylko sztaby WOŚP
Widziałam na innych aukcjach, że inne konta mają taką możliwość i wystawione oferty po 30pare dni....
@a_szymanska92 Hejka. 🙂 Ofertę w licytacji standardowo można wystawić na maksymalnie 10 dni. W przypadku ofert charytatywnych istnieje możliwość wystawienia oferty na więcej niż 10 dni, ale w celu wystawienia takiej licytacji musisz do nas napisać bezpośrednio przez ten formularz: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=ce8a486e-1ce0-4cc7-b8f7-215602f1372f&subjectId=10eca6e9-9.... W wiadomości podaj proszę więcej informacji na temat oferty (np. kategoria, którą chcesz wybrać). 🙂
Niestety na odpowiedź czekam już kilka dni... Kontaktowałam się już z działem pomocy i odpowiedzi nie ma, więc próbuję tutaj.
Czy wykupiony abonament może mieć tutaj znaczenie?
Sama próbuję dojść do tego co i jak... 😞
@a_szymanska92 Widzę, że dostałaś już odpowiedź w korespondencji 30178358. Sprawdź proszę swoją skrzynkę mejlową (w tym folder SPAM). 🙂