Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobry Wieczor, od kilku dni niemozliwe jest wystawianie nowych aukcji. Po kilku minutach Allegro mnie wylogowuje. Ciagle logowanie jest mozolne i kontraproduktywne. Co robic? Czy to nowe, kolejne ulepszenie Allegro czy usterka techniczna? Z powazaniemj.
@Gajendra Cześć 🙂 Nie mamy podobnych zgłoszeń, zatem to prawdopodobnie problem z Twoją przeglądarką lub urządzeniem. Sprawdź proszę, czy sytuacja powtarza się w innej przeglądarce. Zaktualizuj ją, wyczyść pliki cookies, wyłącz wtyczki. 🙂
Potwierdzam, też mam identyczny problem. Wystawiam 1 produkt i muszę się ponownie logować.
Dziekuje Pani za pochylenie sie nad tym problemem. Czyli "czyszczenie ciasteczek" to antidot na wszystko? Allegro nie moze mi dyktowac, jakie wtyczki moge miec wlaczone. Dodam, ze w Firefox tego problemu - jak na razie - nie ma.
@Gajendra Jeśli problem występuje wyłącznie w jednej przeglądarce, to coś w niej musi blokować działanie strony. Oprócz wyczyszczenia danych czy przejrzeniu wtyczek proponuję aktualizację przeglądarki lub korzystanie z Firefoxa.
Ja też mam ten problem, , dochodzę do wyboru cennika wysyłek i już jestem automatycznie wylogowany . Myślałem ,że to tylko u mnie , ale widzę , że u innych to samo.
@Starkrak, @maximpreza, czy zastosowaliście się do rady @ko_alka we wpisie powyżej? 🙂
Jutro sprawdzę i się odezwę . Działam na tej samej przeglądarce kilka lat i wcześniej nie miałem tego problemu. Może faktycznie trzeba wyczyścić ciastka.
Cześć . Dzisiaj sprawdziłem bez zmiany przeglądarki i bez czyszczenia cookies . Wszystko przebiegło bez problemów. Najwidoczniej sytuacja z automatycznym wylogowaniem była tylko w tym jednym dniu i samoistnie się rozwiązała . Może ciśnienie było niskie 🙂
Nic sie nie zmienilo w tej kwestii. Nadal po paru minutach wylogowuje mnie automatycznie. Ale tylko w Chrome (z ktorego standardowo korzystam). Problemu nie ma w Firefox.