Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Od niedawna mam konto na Allegro. Chciałem też dodatkowo uruchomić oferty z tzw systemu "dropshippingu" - muszę zaznaczyć iż nie prowadzę działalności gospodarczej, konto jest prywatne. I teraz ta - próba wystawienia ofert poprzez system zewnętrzny BaseLiner i niestety odbicie od ściany... czy w przypadku konta prywatnego Allegro zablokowało możliwość korzystania z tego rodzaju systemów ułatwiających sprzedaż?
Obsługa API tylko dla kont firma.
@Rek-Graw od 12 lipca 2022 roku wystawianie i edycja ofert przez API dostępna jest wyłącznie dla sprzedających z kontem firmowym , więc z kontem zwykłym pozostaje Ci wyłącznie wystawienie ofert przez formularz wystawiania.
Dziękuję za informację, choć nie ukrywam, żeby ona była dla mnie pozytywna... szkoda, bo liczyłem na pewną automatyzację...
Ale zaraz jeszcze jedna sprawa mi się w tym momencie nasunęła... wystawianie i edycja... a czy jest opcja takiej cząstkowej, ze tak napisze integracji, by była kontrola tylko nad stanami wystawionych ofert i ich cenami, lub chociaż po wystawieniu ofert "ręcznym" na Allegro możliwość ich integracji z produktami w BaseLinkerze? Czyli nie wiem czy dokładnie to przedstawię... wystawiam ofertę na Allegro i zasysam ją w BaseLinkerze i tam łączę ze stanami i cenami w hurtowni? I będą się tylko aktualizowały stany oraz w przypadku zejścia np poniżej 2 szt zamknie automatycznie ofertę? Czy taka opcja jest możiwa?
Żadnych informacji przez API. Żadnych. Zresztą spróbuj to zrobić co napisałeś, 15 minut roboty.
Baselinker pobierze wystawione aukcje i połączy je z magazynem. Jednakże nie ma możliwa edycja cen i stanów istniejących aukcji, czy też jej zakończenie.
Baselinker obsłuży za to złożone zamówienia, czyli np. doda nr przesyłki czy zmieni status zamówienia.
Czyli to na czym mi najbardziej zależy czyli stany... niestety. Nie mniej dziękuję wszystkim za pomoc