anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błąd podczas zwrotu wpłaty kupującemu

MAMY ROZWIĄZANIE!
OutletStoreMix
#8 Zapaleniec

Chciałem zrobić zwrot kupującemu z powodu braku towaru na stanie. Nie posiadam wystarczających środków na koncie i chciałem je zasilić przelewem lub BLIKiem, ale wyświetla się błąd "Ups, coś poszło nie tak". Jak mogę zasilić konto?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7
RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@OutletStoreMix pamiętaj, że saldo u danego operatora możesz zasilić wyłącznie kwotą, której potrzebujesz, żeby zwrócić wpłatę konkretnemu klientowi. To oznacza, że nie możesz w dowolnym terminie wpłacić innej kwoty – mniejszej ani większej.

W tym artykule znajdziesz szczegółowe informacje o możliwościach zasilenia salda u danego operatora w zależności od rynku sprzedaży.

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów
OutletStoreMix
#8 Zapaleniec

Wiem, że mogę zasilić tylko tą kwotą, ale po naciśnięciu przycisku Wpłać środki wyświetla się błąd "Ups Coś poszło nie tak" i nie mogę zasilić konta. Wczoraj próbowałem wpłacić i był ten błąd, dziś również miałem ten sam błąd.

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@OutletStoreMix którego zakupu dotyczy sprawa? Podaj proszę numer zamówienia. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
OutletStoreMix
#8 Zapaleniec

dotyczy zakupu z konta OutletStoreMix1 numer zamówienia cbaf0e11-609b-11f0-b745-c5ba5ec75693

oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@OutletStoreMix dzięki! Już to weryfikuję. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@OutletStoreMix nie udało nam się odtworzyć błędu po naszej stronie. Dlatego proszę, żebyś zalogował się do swojego konta na przeglądarce w trybie incognito i sprawdził, czy wtedy zasilenie salda przechodzi. Jeżeli tak, konieczne będzie wyczyszczenie plików cookies, jeżeli nie, daj proszę znać. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów
OutletStoreMix
#8 Zapaleniec

Dziękuję za podpowiedź z trybem incognito. Zadziałało. Pozdrawiam

oznacz moderatorów