Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zamówiłam przesyłkę Allegro in post bez ;podjazdu kuriera system wygenerował mi etykietę do której muszę zamówić podjazd kuriera. Proszę o odświeżenie
@ulaabc Cześć. Podczas generowania etykiety w Wysyłam z Allegro są trzy opcje:
Jeśli paczka nie została nadana, to możesz samodzielnie anulować (usunąć) etykietę 🙂
Zamawiając przesyłkę miałam tylko dwie pierwsze opcje do wyboru .Zdaję sobie sprawę z tego ,że są trzy powyższe opcje do wyboru. Jednak mając dwie opcje do wyboru nie da się wybrać trzeciej i w tym wypadku właśnie tak było
@ulaabc Rozumiem. Gdyby taka sytuacja się powtórzyła, to zrób proszę zrzut ekranu i prześlij mi wraz z numerem zamówienia - przyjrzę się tej sprawie 🙂
To numer zamówienia dla powyższej przesyłki76bbb100-05cd-11ed-b6ff-096d22c93ea4
@ulaabc Sprawdziłam tę sytuację i w tym przypadku metoda dostawy to Allegro Kurier24 InPost. W Paczkomacie możesz nadawać paczki z metodą dostawy Allegro Paczkomaty InPost i Paczkomaty InPost (jeśli generujesz etykiety w narzędziu Wysyłam z Allegro).
Najbliższy Paczkopunkt znajdziesz na tej stronie: https://inpost.pl/znajdz-paczkomat
Paczkomat, z którego przesyłka miała być nadana jest też Paczkopunktem
Etykieta już została opłacona, proszę o wskazanie skutecznego rozwiązania ,umożliwiające wykorzystanie zainwestowanego już budżetu