Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
jak w temacie= wystawiam mniejszą ilość a klienci kupują więcej niż mam na stanie oczywiście różni klienci.
@leszekcwalina Podaj proszę numer oferty, której dotyczy ten problem.
@leszekcwalina W ofercie były dostępne 3 sztuki, które sprzedałeś 2 kupującym. Czy masz np. powiadomienie, w którym jest informacja o 2 wystawionych sztukach?
tak mam
|
@leszekcwalina Dziękuję. Konsultuję tę sprawę z zespołem technicznym. Gdy uzyskam więcej informacji, odezwę sie tutaj ponownie.
@leszekcwalina Dostałam informację, że zmiany w ilości dostępnego towaru dokonano przez API wczoraj, 13 grudnia. Nie potwierdzamy więc błędu po naszej stronie. Musiałeś zmienić liczbę dostępnych przedmiotów lub zrobił to ktoś inny, kto obsługuje konto.
11552977832
11552865419
Stawiam na pomyłkę w wystawianiu oferty, ale...😁
Zakończona oferta!😁
tak zakończona, ale sprzedało się więcej niż wystawiłem :-). Teraz muszę dokupić resztę towaru żeby móc sprzedać
No i tak czasem się zdarza, ale masz radę!🤔
he he, tylko ja mam zasadę że klient dostaję paczkę następnego dnia od zamówienia. STANDARD :-). Teraz sezon i ja otrzymam towar aż za kilka dni oczywiście jeśli jeszcze jest dostępny. Podejrzewam że może mój program do wystawiania aukcji coś ..... ale jeszcze nie namierzyłem problemu 😞