Nie mogę wystawić produktu w kategorii:
@virus-v11 poproszę jeszcze o informację, czy błąd pojawia się na formularzu wystawiania, czy w zakładce Mój asortyment? Czy możesz przesłać zrzut ekranu, na którym ten komunikat będzie widoczny?
Oferty zostały odrzucone w wyniku sprawdzania przed publikacją. Przyczyna:
Podczas edycji nie mogę znaleźć nigdzie sekcji "Pasuje do". Nie rozumiem skąd ten błąd.
@virus-v11 Pomocny byłby zrzut całego ekranu, bez przycinania.
A w czym to pomoże? Podczas próby wystawienia w/w produktów, otrzymuję błąd j/w. Nie ma znaczenia, czy próbuję edytować i ponownie wystawić, czy wznowić z poziomu listy asortymentowej. Automat allegro, który sprawdza aukcje przed wystawieniem, zwrócił taki błąd. Mam to poprawić przed ponownym wystawieniem, ale nie ma czego poprawiać - nie ma w produktach, które chcę wystawić pola "Pasuje do" (a tu wg allegro jest jakiś problem).
Cześć, @virus-v11. Już to weryfikuję i niedługo wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@virus-v11, to błąd w naszym systemie, nad którym już pracujemy i damy Ci znać, gdy tylko zostanie rozwiązany. Najmocniej przepraszam za utrudnienia.
Na ten moment jedyną możliwością będzie utworzenie nowej oferty (ale nie przez opcję ''Wystaw podobną'', ponieważ to spowoduje ponowne pojawienie się błędu).
dzień dobry u mnie też jest cały czas taki sam problem i to przy wielu aukcjach: " Wskazana sekcja "Pasuje do" nie jest wspierana w kategorii przypisanej do oferty." wszystko mam poprawione i odpowiednie produkty i parametry. jak moge sobie z tym poradzic?
Marysia odpowiadała wyżej na tę sprawę i napisała, że na ten moment jedyną możliwością będzie utworzenie nowej oferty (ale nie przez opcję ''Wystaw podobną'', ponieważ to spowoduje ponowne pojawienie się błędu).