Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, kupujący podał błędny numer telefonu.
Nie mogę wydrukować etykiety na paczkę in post.
Co zrobić?
Poproś o poprawny numer może?
Niestety nie wiem jak rozpocząć czat z kupującym albo jak znaleźć jego adres email żeby się skontaktować? Może ktoś wie i pomoże?
@zico_tabak, jeśli to inpost, to problem może polegać na początku i końcówce numeru. Sprawdź czy w danych adresowych kupującego jest na początku 0. W inpoście musisz to 0 usunąć, a na końcu dodać ostatnią cyfrę nr. telefonu.
@zico_tabak, mała poprawka. Nie w danych kupującego, a w danych odbiorcy. Mogą być różne.
to jest ten numer telefonu: +49 163 1764495
Nie ma 0 w numerze, nie wiem którą cyfrę mam usunąć?
to jest numer z jego danych z allegro (i z inpost)
@zico_tabak, inpost importuje 9 pierwszych cyfr nr. tel. Jeśli jest w danych na początku jest 0, to w inpoście brakuje ostatniej cyfry. Musisz wtedy w inpoście usunąć to 0 i na końcu dodać ostatnią cyfrę. To proste.
@zico_tabak, sprawdź w inpoście ile cyfr ma nr, telefonu. Porównaj dane kupującego z danymi odbiorcy. Może zauważysz jakąś różnicę. Inpost pobiera dane z Allegro, nie wymyśla nowych numerów telefonu. Jeśli to nie pomoże to musisz napisać do kupującego.
@zico_tabak, to masz problem. To nie jest polski numer telefonu. Musi być polski. Pozostaje ci kontakt z kupującym. Musi ci podać polski numer talefonu. Nie musi być jego, może kogoś z rodziny albo znajomego. Na ten numer dostanie powiadomienie z inpostu o przesyłce. Na zagraniczne numery inpost nie wysyła powiadomień.
Na zagraniczny numer nie nadasz inPost. Jeżeli nie poda Ci polskiego numeru kom, wpisz swój numer telefonu. Tak czy siak inPost nie przysyła już SMS tylko informuje mailowo o przesyłce do odbioru.
@rozik2 Ze dwa tygodnie temu odbierałem przesyłkę z paczkomatu i normalnie dostałem (również) SMS-a.
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@rozik2 @zico_tabak na podany nr. tel. przychodzi kod do paczkomatu🙂